Sigma Recruit · Publicerad 2 mars 2021

Att få kunna bidra till ett tryggare samhälle "bara" genom att gå till jobbet varje dag är väl en dröm för de flesta. Den drömmen kan bli sann redan imorgon! Griffeye befinner sig i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på deras resa - att skapa ett tryggare och bättre samhälle. Du vill inte missa denna möjlighet. Sök redan idag!

Din vardag
Griffeye är en del av Safer Society Group och består av ca 30 medarbetare med olika tekniska färdigheter och bakgrunder. De utvecklar en innovativ och världsledande teknik som hjälper polismyndigheter runt om i världen att utreda stora mängder bild och video, framförallt i utredningar av övergreppsmaterial på barn. Deras produkt Griffeye Analyze har funnits sedan 2015 och används idag av över 4000 polismyndigheter i 82 länder. De har bland annat utvecklat en klassificeringsalgoritm med hjälp av Machine Learning (AI) som hjälper till att identifiera barnen i materialet.

Som utvecklare kommer du vara delaktig i utvecklingen av hela produkten - från gränssnitt till databas och back-end. En stor till av arbetet innebär nyutveckling av produkten för att skapa ett så effektivt verktyg som möjligt för dess användare. Din vardag kommer således att innehålla allt från enklare uppdateringar till större arkitekturella beslut.

Tekniker som används:
  • .Net
  • C#
  • SQL
  • Javascript
  • HTML5
På Griffeye kommer du att få möjlighet att arbeta i en modern agil mjukvaruorganisation. Den gemensamma drivkraften är vetskapen om att deras produkt gör skillnad i samhället. Men även om de arbetar med allvarliga saker är gemenskap och ett bra arbetsklimat minst lika viktigt.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren och kompetent utvecklare som vill göra skillnad. Du trivs i en organisation som präglas av högt engagemang och korta beslutsvägar.

Vi ser att du har:
  • En teknisk högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande
  • Mångårig erfarenhet av objektorienterad programmering, företrädesvis i .Net
  • Obehindrade kunskaper i såväl svenska som engelska, både vad gäller tal och skrift
Som person är du en prestigelös lagspelare som är nyfiken och vill fortsätta utvecklas. Om du samtidigt gillar ett arbetsklimat med en stor dos humor och diverse aktiviteter vid sidan av arbetet - då kommer du att trivas hos Griffeye.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Christian Nodelijk på christian.nodelijk@nexergroup.com alternativt på 073-085 32 31.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Griffeye grundades 2015 med målet att erbjuda polismyndigheter en revolutionerande lösning för att bearbeta stora volymer bild- och videodata. Idag är Griffeye världsledande inom sitt område och används av över 4000 polismyndigheter över hela världen. Hos Griffeye är känslan av ett mindre vibrerande bolag - med familjär stämning, just do it-mentalitet och mycket kreativitet - och samtidigt arbetar de med stora globala projekt och frågor som gör verklig skillnad i världen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga