Sigma Young Talent · Publicerad 16 feb

Har du ett stort intresse för frontendutveckling och vill arbeta med ny teknik inom eCommerce? Vi söker nu dig som vill bli en del av ett nytänkande bolag som satsar på dig och din utveckling. Här erbjuds du stor flexibilitet och eget ansvar.

Om företaget

Vår kund hjälper företag och organisationer att effektivisera sin kommunikation för en bättre kundupplevelse. Här har du möjlighet att få arbeta med intressanta och utmanade projekt tillsammans med kompetenta kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som frontendutvecklare är du med och skapar nästa generations e-handel. Du tillhör ett team där ni tillsammans arbetar kundorienterat för att komma fram till de bästa tekniska lösningarna. Du arbetar med teknik som HTML5, CSS3, JavaScript med ramverk som Angular, Knockout, React. Du arbetar nära ditt team och kunder runt om i världen. Dina arbetsuppgifter anpassas efter ditt intresseområde med kommer huvudsakligen bestå av frontendutveckling. Du blir en viktig del av vår kund leveransteam och arbetar på ett sätt som inspirerat av den agila metoden.

Din profil

För att passa i denna roll ser vi att du har:
  • Kunskap inom HTML5, CSS3, JavaScript.
  • En portfolio med dina egna projekt att visa upp.
  • Flytande kunskaper inom svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
  • Har kunskap inom UX
  • Har en utbildning inom området
  • Har kunskap inom interaktionsdesign
  • Har kunskaper i andra språk som till exempel tyska, finska, danska, norska och turkiska då flera av kunderna är internationella.
  • Har kunskap inom Google Analytics och SEO.
Som person ser vi att du är driven och engagerad och har en känsla för färg och form. Då du arbetar nära kunden är det viktigt att du är lyhörd och öppensinnad. Du gillar att arbeta i team och driver själv din utveckling framåt. Du brinner för ny teknik och vill utvecklas och bli ännu bättre på det du gör.

Sigmas värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sofia Haugland - sofia.haugland@sigma.se
+ Läs mer om jobbet