Sigma Young Talent · Publicerad 16 feb

Vill du vara en del av utvecklingen av autonoma bilar och arbeta med webbutveckling och C#?

Vi söker för vår kund Carmentas räkning dig som nyligen avslutat din utbildning om data/IT och som vill få en spännande start på sin karriär.

Urval sker löpande så skicka in dina ansökan redan idag. Vi ser fram emot att läsa den.

Om Carmenta

Carmenta är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar geografisk informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Deras produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för försvar och blåljusmyndigheter samt offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet

Deras huvudkontor är i fina centrala lokaler i Göteborg där ungefär 60 medarbetare arbetar. Carmenta har också verksamhet i Stockholm, Spanien, Frankrike och Tyskland. Du blir här en del av ett kompetent och innovativ bolag som är i tillväxtfas.

Hur ser rollen ut?

Som junior C#-utvecklare kommer du att ingå i ett nytt team som arbetar inom autonoma bilar med Carmentas nya produkt TrafficWatch. Denna produkt är ny på marknaden och används för fordonstillverkare inom autonoma fordon. TrafficWatch är cloudbaserad och används mot uppkopplade fordon.

Tillsammans med ditt team ska ni se till att produkten vidareutvecklas och får nya funktioner, att funktionera fungerar som det ska genom testning och också i viss mån agera support åt kunderna. Du får här jobba med mycket eget ansvar och ingå i ett kompetent team som i dagsläget består av fyra medarbetare. På Carmenata arbetar man agilt med utveckling enligt Scrum.

Du har här en stor möjlighet att utvecklas inom C#-utveckling, vara med och tydligt se resultatet av din egen kod samt vara med på Carmentas framgångsrika tillväxtresa.

Din bakgrund

Vi söker dig som:
  • Har en utbildning inom relevant område.
  • Har goda kunskaper inom webbutveckling, gärna med kunskaper inom C#, .Net, JavaScript, jQuery och MS Azure.
  • Kommunicerar flytande på engelska.
Det är meriterande om du har jobbat som webbutvecklare tidigare eller har hobbyprojekt inom programmering att visa upp. Om du kommunicerar flytande på svenska är det också meriterande.

Som person är du positiv, engagerad och en lagspelare. Du är en kreativ problemlösare som trivs när du får ta eget ansvar och du tycker om att jobba nära verksamheten för att finna de bästa lösningarna. Eftersom denna avdelning är i tillväxtfas trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö där inte strukturen än är helt satt.

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent ingår i Sigma koncernen som har över 2700 medarbetare i 11 länder. Sigma är en familjeägd koncern och är idag Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag. Det ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sofia Haugland - sofia.haugland@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga