Sigma · Publicerad 18 okt

Vi hjälper just nu ett anonymt företag att göra skillnad i äldremänniskors livskvalité genom att rekrytera en utvecklare till deras dedikerade utvecklingsteam. Detta jobb är för dig som vill bidra med ditt värde i att utveckla komplexa optimeringssystem, har minst ett års erfarenhet av C# och motiveras av att arbeta tillsammans med andra passionerade utvecklare som brinner för elegant kod, samarbete och känner stolthet över sina system.

Detta företag har utvecklat ett ruttoptimeringssystem som används av bland annat hemtjänsten och avser att optimera administration/planering/transporttid för vårdtagare som därmed får tid över till vad som har ett verkligt värde för våra äldre, dvs vårdtagarens insatstid. Idag består företaget av 7st utvecklare, en teknisk chef och säljavdelning. Företagets system har blivit en storslagen framgång för hemtjänsten vilket har givit ringar på vattnet och företaget har fått fler kunder som har behov av liknande systemlösningar. Detta är bakgrunden till varför företaget behöver expandera sin utvecklingsavdelning med ytterligare en utvecklare. Kanske är det dig vi söker?

Som utvecklare i detta företag kommer du uppmuntras att ta egen ansvar över implementationen av ny teknologi. Ibland parprogrammerar du tillsammans med en senior kollega. Du utför utveckling, test och deployer på ett systematiskt agilt sätt influerat av Kanban. Ni kommer att utveckla applikationslagren ovanpå optimeringsmotorn i C#.net, JavaScript. För databashantering körs idag NoSQL (MongoDB). Du kommer att renovera befintliga system och lägger samtidigt till nya feauters till kommande versioner av systemen. Du kommer efter en tid att få ett helhetsgrepp om systemet och din tekniska kompetens och input kommer vara en viktig del i utvecklingsprocessen. Har du det som krävs?

Din Profil
Vi letar efter en utvecklare som har genuint intresse för programmering och hunger att sätta sig in i nya språk, funktioner och metoder. Förutom din problemlösande excellens så kodar du helst av allt system som ger direkt positiv inverkan på människors välmående. Utvecklingsteamet är högt belastade idag och önskar därför att du som tar dig an utmaningen har rutin och är självgående. För att trivas i företaget och utföra ett värdefullt arbete krävs;
 • Goda betyg från akademisk utbildning inom programmering
 • 1-2 års erfarenhet eller mer från utveckling i C#.net
 • Kod att visa upp från GitHub eller likvärdigt
 • Kreativ problemlösare med hjärtat på rätt plats
 • Prestigelös teamplayer som frågar om du är osäker
 • Kommunicerar väl i Svenska och Engelska
Vi ger dig
 • Fast månadslön
 • Trygg anställning
 • Stort eget ansvar
 • Utrymme för initiativtagande
 • Företaget sitter i Centrala Göteborg
Ansökan
Enkelt! Skriv till ansvarig rekryterare på Tobias LinkedIN alt registrera ditt CV på vår hemsida Sigma karriär/göteborg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta mig på Tobias LinkedIN ellertobias.schott@sigma.se alt 072-2188611.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga