Sigma · Publicerad 20 okt

Till vårt kontor i Göteborg söker projektledare med passion som vill driva projekt inom verksamhet- och IT-området.

Som projektledare hos oss kommer du att ges stort ansvar och möjligheter. Du ansvarar för ett eller flera projekt, delprojekt eller program. Många gånger är du med från projektstart och leder arbetet från definition av projektet till leverans. Du kan även komma att arbeta med utredningar, analyser och förstudier.Erfarenhets - och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Du är konsult- och affärsmässig genom att du visar kunden stort engagemang och är lyhörd inför deras önskemål. Som person är du positiv, social, drivande och förtroendeingivande.

Du har erfarenhet av projektledning av både små och stora projekt, har arbetat självständigt såväl som i team. Du har erfarenhet av någon projektstyrningsmetodik som IS-GDP, PROPS, Prince2 eller liknande. Du har en högskoleexamen och har antagligen jobbat som konsult tidigare.

Det är meriterande om du har projektledarcertifieringar enligt PMI, IPMA eller liknande och har erfarenhet av både vattenfallsprojekt och agila metoder.

Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

I gengäld erbjuder vi dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Det är viktigt för oss på Sigma är att du vill utvecklas och ha kul på jobbet!

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga