Sigma · Publicerad 19 okt

Vi söker dig som läser IT-relaterat program på universitet kring Göteborg, har 8-16h över till arbete under veckorna och vill ta säkra att du får ett meriterande jobb när du tar examen.

Bakgrund
Sigma Young Talents är Sigmas avdelning för juniora IT-talanger där studerande och nyexaminerade talanger bygger på sitt erfarenhet för att en dag arbeta som IT-specialist inom sin nisch.

Förutom den praktiska erfarenhet du får från ditt arbete ingår du i Sigmas Young Talents där socialt nätverkande och kompetensförsörjning står i fokus. Dessa studerande talanger tar vi in med syfte att investera i och förbereda inför att arbeta som heltidskonsulter vid avslutad examen.

Vi på Sigma är närmare 3000 anställda och bedriver After Work Studies, inspirationsdagar, Smart Women Society, Smart Developer Society, Quiz-aktiviteter och mycket mer.

Tjänsten
Nu söker vi fler studenter som har minst två år kvar av sina akademiska studier och vill arbeta 8-16h/veckan som supporttekniker. Som konsult är ditt basläger alltid vårt kontor på Lindholmen men kommer i dessa uppdrag vara stationerad ute hos vår kund på Lilla bommen. I denna roll kommer du att agera support för företagets medarbetare och hantera TCP/IP, brandväggar och routing och skrivare. Du hanterar även klienter på Microsoft Server med AD, Exchange och till viss del Citrix. Dina ärenden landar hos dig genom ärendehanteringssystemet Nilex men även genom telefon och mail. Du kommer att arbeta tillsammans med minst en annan student i en organisation som har fler heltidsarbetande kollegor på IT-avdelingen. Schemaläggninen anpassas naturligtvis efter din studietid och belastning.

Önskad profil
  • Minst två år kvar av akademisk IT-relaterad utbildning
  • Goda betyg
  • Bra referenser från tidigare praktik, jobb eller skolprojekt
  • Kommunicerar väl i Svenska och Engelska
  • Socialt trygg
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från support (alt Crew Dreamhack el likn.)
Villkor
  • Schysst lön
  • Stabil anställning och utvecklingsplan
Din ansökan
Enkelt! Skriv till ansvarig rekryterare på Tobias LinkedIN alt registrera ditt CV på vår hemsida Sigma karriär/göteborg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta mig på Tobias LinkedIN eller tobias.schott@sigma.se alt 072-2188611.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga