Sigma · Publicerad Idag 00:00

Sverige - Göteborg

SIGMA IT CONSULTING WEST

JAVA-UTVECKLARE TILL SIGMA IT CONSULTING

Sverige – Göteborg

Vill du vara med och bygga upp det nya Javateamet i Göteborg?

Sigma IT Consulting växer och utökar nu med affärsområdet Java. Vill du vara med på vår resa? Våra kunder är några av Sveriges största industrier och telekombolag. Uppdragen är både stora och komplexa vilket ger dig en möjlighet att utvecklas och utmanas. Du ges möjlighet att bolla idéer och utbyta erfarenheter samt kunskap inom våra kompetensgrupper bestående av andra duktiga och erfarna utvecklare inom Sigma. För dig som vill ligga i framkant erbjuds självklart möjlighet till utbildningar och certifieringar.

Vi anordnar även olika sociala sammankomster och resor för dig som är intresserad, förra året var vi i Sydafrika, undrar var nästa resa går?

Din profil

Som utvecklare i Javateamet på Sigma är du en viktig tillgång till att göra våra kunder nöjda med vår leverans. Du kommer i team eller enskilt att hjälpa och påverka välkända företag att förbättra eller förnya sina system.

Vi tror att du har:
  • Ett par års erfarenhet av Java EE eller Java SE.
  • Ser det som en självklarhet att arbeta enligt agila metoder
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet inom något av följande:
  • TDD och Continuous Integration
  • Jenkins, Git, Maven eller motsvarande
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi tror därför att du är positiv och engagerad samt har en stark vilja att utvecklas. Du förmågan att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi erbjuder

Med grund i våra värdeord ”passion & execution” tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Helena Eide för mer information: helena.eide@sigma.se alt. 0725-200066. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ

Expect a better tomorrow!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga