Sigma · Publicerad 22 sept

Vi stöttar just nu anonym kund inom finansväsendet att rekrytera en utvecklare som gillar att utmanas i projekt för nyutveckling och implementation (ej förvaltning). Om du har en akademisk utbildning inom programmering (datatekniskt, data science, software engineering etc.), ett års erfarenhet av webbapplikationer i Java och stark gnista men får inte riktigt ut all glöd i din nuvarande roll, så bör du läsa vidare.

Bakgrund

Företaget som vi stöttar blev av BreakIT utnämnda till en av Sveriges högst värderade startupbolag i år och tog nyligen in över 20 miljoner från internationella investerare. Detta företag hjälper andra Svenska företag, myndigheter och organisationer att få betalt snabbare och enklare -genom en digital lösning- till skillnad från traditionella bolag som arbetar med manuella rutiner. Framtidsutsikterna för tjänsten ser lovande ut och företaget söker fler medarbetare till deras utvecklingsavdelningen. Denna gång en verksamhetsintresserad Java-utvecklare med 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet som vill vara en del av företagets Göteborgskontor.

Tjänsten

Det här är tjänsten för dig som vill vara med i en expansiv fas, är grym på Java och som har ett stort intresse av att utveckla betalningssystem och som gärna är med och driver projekt mot kund. Här får du en nyckelroll i ett växande bolag där du får vara med och påverka tekniska val och samarbeta med seniora utvecklare och arkitekter. Som utvecklare kommer du att arbeta i en Linuxmiljö med Tomcat7, Apache2 och MySQL5. Samtliga projekt är skrivna i Java och PHP. Maskin-till-maskinkommunikation är vanligt förekommande genom exempelvis SOAP, SFTP och FTPS.

Du kommer främst att;
  • Vidareutveckla system
  • Hantera integrationer
Villkor
  • Fast lön och trygga anställningsvillkor
  • Internationell arbetsplats (engelska som koncernspråk)
  • Kontor i centrala Göteborg
  • Ambitiös kultur med affärsmässiga, professionella och dedikerade kollegor
  • Möjlighet till eget ansvar och utvecklingsmöjligheter
  • Start: November
Din ansökan

Enkelt! Skriv till ansvarig rekryterare på Tobias LinkedIN alt registrera ditt CV på vår hemsida Sigma karriär/göteborg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta mig på Tobias LinkedIN ellertobias.schott@sigma.se alt 072-2188611.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga