Sigma · Publicerad 23 sept

Nu söker vi ytterligare en systemspecialist som vill jobba som konsult i Sigmas juniora konsultteam.

Inledande uppdrag
Detta uppdrag passar dig som är utbildad inom system och kan grundläggande Javaprogrammering, testning och/eller drift, har tidigare arbetat i en support (1-2 år) och vill avancera i din karriär.

Bakgrund till uppdragsgivare
Tjänsterna som företaget erbjuder sina kunder sträcker sig från applikationer till både entertainmenttjänster inom automotive men även för livsavgörande ändamål. Kundföretaget är världsledande med sina tjänster. På sikt kan möjligheten ges att avancera och bli teamleader för ditt team alt. gå vidare till andra avdelningar i företaget som idag består av ca 500 medarbetare och innefattar allt från serverspecialister till affärsutvecklare.

Du kommer att ingå i ett team som har huvudsakligt ansvar över en specifik företagskund. Din kund har köpt och implementerat de system som du nu ansvarar över att felsöka och underhålla så att det alltid rullar som smort. Om ärendet blir för avancerat i karaktär har du utvecklare och annan driftkompetens inom företaget som hjälper till. Applikationerna som ni hanterar är programmerade i Java och ligger på Linuxburkar. Det ingår i ditt dagliga arbete att felsöka i Javakod, SQL-databaser och till mindre del i linux red hat.

Krav
  • Examen från YH/KY mot Java alt IT-system alt högskoleutbildning systemvetenskap eller likvärdig.
  • Talang i Javakod
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet från support enligt ITIL
Meriterande
  • Van vid att skriva skript i Linux (Bach alt Shell)
Villkor
Detta är en tjänst som konsult i Sigmas Juniora affärsområde. Med andra ord är det beskriva uppdraget ditt inledande uppdrag som konsult.
  • Fast månadslön
  • Stabil anställning
  • Garanterad utveckling och karriärmöjligheten
  • Arbetsplats: Göteborg Silicon Valley - Lindholmen
Din ansökan
Enkelt! Skriv till ansvarig rekryterare på Tobias LinkedIN alt registrera ditt CV på vår hemsida Sigma karriär/göteborg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta mig på Tobias LinkedIN eller tobias.schott@sigma.se alt 072-2188611.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga