Sigma · Publicerad Igår 00:00

Vi på Sigma Young Talent söker en junior Applicationsspecialist till vårt team. Detta uppdrag passar dig som är utbildad inom Systemutveckling och kan grundläggande Java-programmering, SQL och/eller drift/support och vill avancera i din karriär.

Bakgrund till uppdragsgivare
Tjänsterna som företaget erbjuder sina kunder sträcker sig från applikationer till både Entertainment-tjänster inom Automotive men även för livsavgörande ändamål. Kundföretaget är världsledande med sina tjänster. På sikt kan möjligheten ges att avancera och bli Teamleader för ditt team alt. gå vidare till andra avdelningar i företaget som idag består av ca 500 medarbetare och innefattar allt från serverspecialister till affärsutvecklare.

Hur ser rollen ut?
Du kommer att ingå i ett team
som har huvudsakligt ansvar över en specifik företagskund. Din kund har köpt och implementerat de system som du nu ansvarar över att felsöka och underhålla så att det fungerar. Applikationerna som hanteras är programmerade i Java och ligger på Linuxburkar. Det ingår i ditt dagliga arbete att felsöka i Javakod, SQL-databaser och till mindre del i Linux red hat.

Din bakgrund
  • Examen från YH/KY mot Java alt IT-system alt högskoleutbildning Systemvetenskap eller likvärdig utbildning
  • Förståelse för granskning av Javakod
  • 0,5-1 års arbetslivserfarenhet från support enligt ITIL
  • Van vid att skriva script i Linux (Bach alt Shell)
  • Gör dig väl förstådd i både svenska och engelska, tal och skrift
  • Ser dig själv som konsultmässig som person och tycker att våra värderingar Passion och Execution stämmer in på dig.
Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns
många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.
http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan
Är du intresserad av att veta mer är du varmt välkommen att kontakta mig, Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se
alt 070 218 55 46. Du kan också ansöka genom att trycka på länken via www.sigmaitc.se och sök upp tjänstens titel alt. knappen "Ansök här" nedan.

Vi på Sigma Young Talent ser fram emot din ansökan!

+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga