Sigma · Publicerad 2 jan

Är du nyexaminerad systemvetare eller har du läst IT-management? Vill du jobba som Business Analyst? Sigma Young Talent söker nu juniora BA-konsulter med start under våren.

Om rollen

Som Business Analyst arbetar du tillsammans med verksamheten hos vår kund. Du hjälper dem i arbetet med att fånga upp, analysera och dokumentera krav och behov med fokus på IT-stöd. Du är en viktig del i kommunikationen mellan kund och leverantör. Du är expert på att lyssna in behov och definiera krav från kunden och är bryggan mellan kund och utvecklare.

Som konsult på Sigma Young Talent blir du del av ett stort härligt gäng med juniora IT-talanger, och vi gör mycket roliga saker tillsammans - allt från luncher/after works till nätverksträffar. Som en del av Sigma-koncernen får du dessutom möjlighet till ett fantastiskt kontaktnät i IT-branschen! Hos oss kommer du jobba i utmanande projekt hos någon av våra kunder i centrala Göteborg. Våra kunder är allt ifrån mindre innovationsbolag till dem största internationella bolagen i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole-, universitets- eller yrkesutbildning inom:
  • Systemvetenskap
  • IT Management
  • Datavetenskap
För att lyckas som bäst i rollen som junior Business Analyst behöver du god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du trivs med en hög grad av kundkontakt och är lösningsorienterad. Du trivs också i en föränderlig miljö och gillar att arbeta i projektform.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med 3 800 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den!

Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sandra Svensson – sandra.svensson@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemanalytiker

Inga fler liknande jobb tillgängliga