Sigma · Publicerad 23 sept

Vi behöver ytterligare en konsultchef till en av våra Javagrupperingar på Sigma IT Consulting

Vi på Sigma IT Consulting har anställt så många Javautvecklare att vi behöver ytterligare en konsultchef till en av våra Javagrupperingar! Inom vårt affärsområde teknik, Sigma tConsulting, expanderar vi och behöver en person som brinner för att utveckla och förfina vår konsultverksamhet inom systemutveckling. Vi har många intressanta och utmanande uppdrag på väg in inom Javautveckling. Nu undrar vi om du vill vara med och utveckla denna gruppering inom tConsulting? Chefsrollen är på deltid och övrig tid läggs på egen konsulttid alternativt som deltid som säljare. Mer information om tConsulting finner du på: http://goteborg.workatsigma.se/

Du har erfarenhet inom följande områden:
  • Du har bakgrund som utvecklare/säljare/arkitekt och vill gå vidare till en mer ledande roll som teamledare/gruppchef på ett av Sveriges främsta konsultbolag.
  • Du har ett brett kontaktnät av potentiella kunder, leverantörer och konsulter.
  • Du har förståelse för och kan vid behov utföra arbetsuppgifter inom utveckling och arkitektur.
  • Du har gärna själv jobbat som konsult/säljare under flera år och har därmed en förståelse för konsultens vardagliga utmaningar.
  • Du är en målinriktad lagspelare.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av och/eller har intresse för Javautveckling.
Din profil
Vi tror att du är civilingenjör, systemvetare eller har motsvarande relevant examen. Du är intresserad av att driva din egen utveckling framåt, du är självständig och har stor social kompetens. Det är ett plus om du har konsulterfarenhet. Extra intressant är om du har haft en likande roll innan d.v.s. som teamledare/gruppchef, med en ledande roll i leveransen och gärna med budget och affärsansvar. Du blir triggad av att kontinuerligt utveckla affären och leverera ett ständigt högt resultat. Vi vill vi att du har ett genuint intresse för att leda och utveckla personal. Du har förmågan att attrahera, och framförallt utveckla, människor för att möta både deras individuella samt organisationens mål. Du är kommunikativ och har därmed förmågan att anpassa dig efter mottagaren och inser vikten av att lyssna och ta in andras åsikter och perspektiv för att skapa den mest optimala lösningen. Du föredrar att se möjligheter framför hinder. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi ger dig
Du får möjligheten att arbeta i en ledande roll och med varierande och spännande uppdrag hos någon av våra kunder samtidigt som du blir en del av ledningsgruppen inom tConsulting. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi inom tConsulting ser väldigt positivt på framtiden och vill du haka på så är det ett bra läge nu!

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök redan idag. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringsansvarig, Helena Eide, via mail: helena.eide@sigma.se eller via telefon; 0725-200066.

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

Det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning

Sigma erbjuder
Vi har en tydlig målsättning - vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Våra värderingar beskrivs bäst av we love what we do and we get things done.
Här får du arbeta med den digitala transformationen och vara med och skapa vår gemensamma framtid.


Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom teknik, ledarskap och kommunikation. Vi digitaliserar, förnyar och effektiviserar verksamheten hos våra kunder, vilka är merparten av de stora svenska företagen, men även kommuner samt andra viktiga organisationer och företag. Vi finns i sju länder, på 20 orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Vi ingår i Sigmakoncernen.

Sigmakoncernen är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag och ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson. Sigma har fler än 2800 medarbetare i elva länder. Vi har ett stort och aktivt samhällsengagemang och stöttar välgörenhetsorganisationen Star for Life.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga