Sigma · Publicerad Igår 00:00

Barium delivers an innovative Business Process Management platform designed for change, which helps enterprises around the world to get things done and to deliver exceptional results faster.
The target customers are leading businesses and organizations that need to automate and assure the quality of their business processes, while also keeping them up-to-date. Barium was formed in 1995, and we have our head office in Gothenburg, Sweden. Our employees have extensive experience and expertise in information management and Business Process Management.


Har du ett brinnande intresse för utveckling och vill jobba i ett värderingstyrt bolag?

- Då är du den personen vi söker just nu! På Barium kommer du att få jobba med det bästa och trivsammaste utvecklargänget i sta´n. Alla är väldigt hjälpsamma och gillar att ha roligt på jobbet, samtidigt som man brinner för sitt yrke och jobbar med välkända och intressanta kunder som t.ex. IKEA och ICA.

Din roll och dina arbetsuppgifter
I rollen som .NET utvecklare kommer du inte bara att sitta och programmera dagarna i ända, du kommer att få vara en viktig del i hela kedjan av utvecklingen av Bariums webbprodukt Barium Live. Barium Live hjälper stora och små företag att skapa hållbara och användarvänliga IT-lösningar inom området Business Process Management.

På förmiddagen kanske du sitter i en Workshop och på eftermiddagen varvar du programmering med förbättringsarbete. I teamet som du kommer att jobba i finns det gott om kompetenta och trevliga kollegor och de kan vara systemutvecklare, testare eller UX-designers. Ni jobbar agilt och det finns även en Scrum Master som stöttar er. Hos Barium kommer du att få vara med i hela utvecklingskedjan och även få möjlighet att jobba nära och tillsammans med kunderna.

Fördelarna att jobba på Barium är många, vad sägs om att få 6 hela dagar per år att ägna dig åt kunskapshöjande aktiviteter? Privat sjukvårdsförsäkring? Att få jobba i fantastiskt fina lokaler på
Västra Hamngatan mitt i centrala Göteborg? Och inte minst att få kollegor som brinner för sin uppgift samtidigt som de främjar kunskapsutbyte och sammanhållning. Om du vill ta en löprunda eller spela pingis på lunchen, då har du några kompisar här. Vill du hellre spela TV- spel eller andra spel funkar det också bra, precis som det gör att bara ta det lugnt.

Din profil
Vi vill att du har något eller några års erfarenhet från webbutveckling i C# .NET (MVC), SQL och JavaScript. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, KY-utbildning funkar jättebra! Om du har extra fokus på frontend med erfarenhet av Angular är det meriterande, men absolut inget måste, backendutvecklare är lika välkomna!
Som person är du öppen, social och delar gärna med dig av dina innovativa idéer och lösningar. Problemlösning och fortsatt utveckling av dig själv är en självklarhet.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kontaktperson
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Barium. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta Susanne Hjälmered på susanne.hjalmered@sigma.se eller 070-389 70 07.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga