Sigma · Publicerad Igår 00:00

Wisetalk AB är ledande inom systemlösningar för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare. Vårt webbaserade verktyg har ett användarvänligt gränssnitt och innehåller en rad smarta funktioner som möter alla operativa, analytiska och lagliga behov.

Vi som står bakom Wisetalk är en samling personer med specialistkunskaper inom allt från systemutveckling och gränssnittsdesign till försäkrings- och finansprodukter. Det som förenar oss är ett genuint intresse att utveckla marknadens smartaste och mest kraftfulla verktyg inom försäkring och finans. Läs mer om oss på www.wisetalk.se

Känner du dig träffad av ord som detaljorienterad, driven och utvecklingsfokuserad?
- Då har vi tjänsten för dig! Wisetalk fortsätter sin expansion och behöver därför utöka sin utvecklingsavdelning med ytterligare en systemutvecklare. Företaget är inne i ett spännande skede och rätt person kommer att få vara med och påverka kommande lösningar och teknikval.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Wisetalk kommer du att arbeta brett med både front- och backend tillsammans med andra erfarna kollegor. Gemensamt ansvarar ni för den fortsatta utvecklingen av vårt system, både ny- och vidareutveckling. Arbetet läggs upp enligt Scrum och utförs oftast i team om två.

Profil
Vi söker dig som är en erfaren Systemutvecklare och som har arbetat ett par år med utveckling inom .Net och C#. Du känner dig hemma med databaser så som; (SQL), NHibernate och MVC. Meriterande är om du tidigare har jobbat i C/C++ samt om du har haft en roll som fullstackutvecklare. Du har erfarenhet av att arbeta agilt, hantera komplexa lösningar och driva utvecklingen framåt i mindre team. Teamet du kommer att arbeta med består av seniora utvecklare med stort driv och många idéer, där du kommer att fylla en minst lika viktig roll. Krav för att passa in på tjänsten är att du har en högskoleexamen inom relevant område, kan uppvisa goda referenser från utförda projekt/arbeten inom systemutveckling samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Personlighet
Som person är du engagerad, ansvarstagande, analytisk, är duktig på att samarbeta i mindre team samt har ett genuint intresse för kodning. Du är kreativ och tycker om att ta initiativ för att bidra med nya lösningar samtidigt som du prioriterar kunden och ser vikten av hög användarvänlighet i produkten. Du har fallenhet att arbeta med såväl ny-, och vidareutveckling som förvaltning, har en proaktiv syn på ditt arbete och är kvalitetsmedveten.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kontaktperson
Vi vill ha din ansökan snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Compleo. Detta är en fast tjänst och anställningen är på Wisetalk AB med placering i Göteborg. Registrera din ansökan via www.sigmaitc.se. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Hanna Bäckhage på hanna.backhage@sigma.se eller 073-072 13 34.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga