Sigma · Publicerad 13 okt

Sverige - Göteborg

Sigma IT Consulting söker nu en Teknisk Projektledare / Service Manager med gedigen teknisk erfarenhet. Har du en ingenjörsbakgrund eller likvärdigt och har arbetat flera år som teknisk projektledare eller service manager är detta jobbet för dig. Läs vidare nedan!

Hur ser rollen ut?

Beroende på typ av roll och uppdrag så kan olika arbetsuppgifter förekomma men i din konsultroll kommer du framförallt att projektleda och/eller ansvara för utveckling, utförande och underhåll av IT-infrastruktur och applikationer för kritiska delar av våra kunders verksamhet. Detta inkluderar att ansvara för att följa best practice samt ansvara för leverans mot kund avseende både tekniker och tekniska processer. Syftet är att vår leverans ska nå en optimal nivå gällande utförande, prestanda och effektivitet. Du är en nyckelspelare i IT-affären och ansvarar för att ständigt driva ditt arbete framåt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom systemvetenskap, computer science, informatik eller liknande. Du har tidigare arbetat inom IT-infrastruktur som t ex nätverkstekniker och därefter gått mot en roll som teknisk projektledare, service manager eller IT-arkitekt och fått gedigen erfarenhet av IT-affärer, leverans och infrastruktur.

Du har erfarenhet från projektledning och IT Service Management och har erfarenhet och kompetens inom olika ramverk såsom ITIL, DevOps, Cobit, Togaf, PM3, Continous Delivery samt agila metoder så som Scrum och Kanban.

Vi ser gärna att du har både bred och djup erfarenhet av IT-infrastruktur och applikationshantering inom flera av följande områden: Windowsserver och –klient, Unix/Linux, nätverk, switchar och routing, datakommunikation, storage, virtualisering (VMware, Citrix, Microsoft, Application Server Admin (Tomcat/WebLogic), Cloud (Azure/Amazon), databaser (Oracle/SQL), High Performance Computing (HPC) samt IT-säkerhet.

Har du dessutom någon/några av följande certifieringar är det meriterande: IPMA, PMP, Prince2, MCSE, RHCSA, ITIL, Cobit, TOGAF, Scrum Master / -Product Owner.

Vi ger dig

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling

Vårt kontor ligger fint vid vattnet med många grannar och restauranger i området. En bra start på veckan hos Sigma är våra gemensamma måndagsfrukostar. Och varför inte spela lite foosball eller playstation med dina kollegor när du ändå är här? Hos oss tillhör du, beroende på ditt kompetensområde, en mindre enhet med likasinnade som har månadsträffar, gemensamma mål samt aktiviteter utanför jobbet såsom bio och afterworks.

Förutom stimulerande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling, bland annat i form av individuella utbildningspaket och certifieringar samt egna after work studies under betald arbetstid, erbjuder vi flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan göra vardagen enklare. Andra förmåner är t.ex. föräldraersättning med utfyllnad av lönen, generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål!

Ansökan

Tillsättning och urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev via länken nedan. Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig Helena Eide via mail: helena.eide@sigma.se eller ring 0725-200066.

Välkommen till ett framgångsrikt konsultföretag där du är med och påverkar!

”Det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning”

Sigma erbjuder

Vi har en tydlig målsättning – vi ska bli det bästa IT-konsultbolaget. För att nå dit är vi mitt i en spännande tillväxtresa med tydliga ambitioner och mål. Vi ska skapa 1000 nya jobbtillfällen för IT-talanger. Är du en av dem?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Om du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Sökord: application manager, infrastructure manager, technical specialist, IT architect, IT-arkitekt, product owner, produktägare, projektledare, teknisk projektledare, project lead, project manager, project management, IT enterprise, systemvetenskap, informatics, informatik, computer science, change manager, incident manager, 1st line, 2nd line, 3rd line, systemadministratör, sysadmin, systems administrator, IT-drift, applikationsförvaltning, migreringar, migrations, ITIL, ITSM, DevOps, Cobit, Togaf, PM3, continuous delivery, agil, agile, scrum, Kanban, Windows, server, Unix, Linux, nätverk, networks, switch, routing, datakommunikation, storage, virtualization, VMware, Citrix, Microsoft, Application Server Admin, Tomcat/Weblogic. Cloud, Azure, Amazon, database, SQL, Oracle, High performance computing, HPC, IT-säkerhet, IPMA, PMP, Price2, MCSE, RHCSA, ITIL, Cobit.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga