Sigma · Publicerad 16 feb

Vill du arbeta med de senaste verktygen i en organisation där teknikvalen bestäms av uppgiften? Då är det kanske dig vi söker. Mecenat består av 34 fantastiska människor som gör livet rikare för studenter. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en publik sajt med många besökare och en väldigt spännande målgrupp.

På Mecenat har vi högt i tak och ett väldigt behagligt arbetsklimat där alla ges möjligheten att påverka och synas.

Din vardag

De flesta av Mecenats system bygger på Microsofts plattform och du kommer att arbeta med flera olika tekniker och har stora möjligheter att utvecklas inom dessa. Som webbutvecklare ingår du i ett utvecklingsteam och arbetar med projekt för att lösa verksamhetens behov. Med tvärfunktionella team och en stöttande utvecklingsmiljö kommer du att arbeta i en organisation där alla styr åt samma håll. Hos Mecenat kommer du att få arbeta med hela stacken (om du vill).

På Mecenat är det högt i tak och vi jobbar för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. För att trivas på Mecenat behöver du vara prestigelös och alltid sätta vi:et före jaget.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och vill fortsätta att utvecklas och lära dig nya verktyg och förbättra dina befintliga kunskaper. Det är viktigt att du har en förmåga att kommunicera med verksamheten och fånga upp de förbättringsbehov som finns. Vi ser gärna att du har en med akademisk utbildning med systemvetenskaplig inriktning eller annan relevant utbildning. Har du dessutom arbetat i en Cloudnäramiljö och ser utvecklingsmöjligheter istället för problem kommer du att trivas.

Mecenat gör en stor satsning på en helt ny plattform för alla våra publika och bakomliggande system. Detta arbete innebär att DU tillsammans med oss på utvecklingsavdelningen har stora möjligheter att påverka hur dessa kan bli så bra som möjligt. För att ge några exempel så använder vi .NET Core som grund för alla våra nya system, vi driver våra miljöer i docker-containrar i AWS, med automatisk skalning osv. Om man tycker något är häftigt / bäst för en viss uppgift är det bara framföra och/eller implementera på det viset du vill, t.ex. har vi använt goLang för vår senaste sökmotor.

Som person ska du tycka det är kul att använda senaste teknikerna, du gillar att ha stort ansvar, att ditt arbete har stort inflytande och du älskar möjligheter till att styra över både ditt egna arbete samt Mecenats framtid.

Som person motiveras du av att bidra med nya idéer och kommunicera med olika typer av människor. Du tar initiativ, är strukturerad och trivs med att ta ansvar samt behärskar Engelska och Svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Du kommer att få arbeta med flera olika utmaningar delvis pga nyutvecklingen av plattformen men också pga det kontinuerliga förändringsarbetet inom organisationen, där det sker stora satsningar.

Vill du veta mer?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Mecenats huvudkontor på Lindholmen med utsikt över staden. I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se/jobb. Vid frågor kontakta Tomas Ljung 073-072 13 34 tomas.ljung@sigma.se

Vi vill ha din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Mecenat

Flera av världens starkaste varumärken använder Mecenat som samarbetspartner kring sina studentrabatter. Här finner du större företag som Apple, Uber, Microsoft, HP, Samsung, Tele2, Apollo, SJ, SF Bio, Zalando, CDON.COM, Nelly, Hertz, Monki, Junkyard, Bokus, Scandic men även ca 3500 lokala rabatter på restauranger, butiker etc.

Mecenats app har idag drygt 750 000 nedladdningar i Sverige och genom den får studenterna tillgång till tusentals attraktiva studentrabatter. 2013 lanserades Mecenat studentrabatter i Danmark och i januari 2014 även i Norge och Finland.

Läs mer om företaget på partner.mecenat.se samt på www.mecenat.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga