Sjöräddningssällskapet · Publicerad 8 juli 2021

Sjöräddningssällskapet växer och förstärker nu organisationen med denna nyinrättade roll som HR-ansvarig. Placeringen är på huvudkontoret i Långedrag och samarbete sker med regionerna i hela landet.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av verksamhetsnära HR-arbete, antingen inom föreningslivet eller näringslivet. Du är en driven person med relevant utbildning och du får en nyckelroll i organisationen. Du kommer att ha ansvar för HR-området för de ca 40 anställda, arbeta nära VD och ledningsgrupp samt aktivt samverka med våra frivilligledare och distriktsamordnare. Din roll kommer att omfatta ett brett och operativt HR-arbete, där du vägleder, utmanar och blir ett stöd i alla förekommande HR-relaterade frågor. Du blir delaktig i ledarskapsutveckling, internkommunikation samt arbetet med att stärka och utveckla Sjöräddningssällskapets kultur och värdegrund.
  • Säkerställa policys, processer i verksamheten när det gäller HR samt specifika HR-riktlinjer
  • Drivande i kultur- och värderingsarbetet för Sjöräddningssällskapet
  • Stödja ledare och organisation inom förändringsledning, medarbetarengagemang, organisations-, kultur- och medarbetarutveckling
  • Stödja ledare vid talangutveckling och kompetensplanering
Vi söker en trygg och erfaren person som är positiv, målinriktad och kommunikativ. Det är en fördel om du har haft ansvar för att utveckla strategi och budget. Du är en erfaren nätverkare och det är så klart trevligt om du har ett intresse för livet på sjö och hav. Som person är du ansvarsfull och delar Sjöräddningssällskapets värdegrund med stor respekt och ödmjukhet för det ideella uppdraget.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 15 augusti. Om du har frågor, kontakta Mia Roos 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath 076-338 87 97, ase@maquire.se. Under veckorna 28-32 har vi begränsade möjligheter att svara på frågor, men ansök och så följer vi upp efter semesterperioden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Frivilliga sjöräddare sedan 1907

Sjöräddningssällskapet räddar liv till sjöss. Det har vi gjort i över hundra år. Vår verksamhet drivs helt ideellt, tack vare medlemsavgifter, gåvor och donationer. Vi är 2300 frivilliga sjöräddare på 74 räddningsstationer längs den svenska kusten och de största sjöarna, beredda att rycka ut i alla väder. Vi arbetar även med att förebygga sjöräddning samt att sprida kunskap om sjösäkerhet. Sjöräddningssällskapet medverkar i cirka 90 procent av all sjöräddning som utförs i Sverige, helt utan statliga bidrag. Läs gärna mer på www.sjoraddning.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga