Skill · Publicerad 16 feb

Söker du ett utvecklande och meningsfullt första arbete inom IT? Vänd dig till oss på Skill för de bästa förutsättningarna för framtida arbetsmöjligheter. Vi har kunderna och tjänsterna som ger dig en bra start på karriären!

Din profil

Just nu lägger vi stort fokus på juniora profiler och vi ser gärna att du som söker har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område inom IT- och teknik. Du vill nu komma ut i arbetslivet och ta dig an utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter. De kunder vi arbetar med varierar från större till mindre företag med en stor variation och bredd i utbudet av tjänster. Oavsett om ditt intresse ligger i hårdvarunära mjukvaruutveckling eller om ditt hjärta klappar lite extra för webbutveckling så har vi med stor sannolikhet något som passar just dig. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan eller ansöka redan befintliga tjänster på hemsidan idag!

Ansökningsförfarande

Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.
För vidare frågor kontakta Kandidatansvarig inom IT, Alexandra Karlsson: alexandra.karlsson@skill.se eller på 072-143 67 28

Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst verkar inom IT och industrin. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med det varje dag. Kombinationen av vår ägarstruktur, vår gedigna erfarenhet och stora kontaktnät med företag i branschen gör att vi på ett träffsäkert sätt kan matcha kandidater med passande företag och tjänster.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Skill

Inga fler liknande jobb tillgängliga