Skill · Publicerad 5 mars

Är du en erfaren fullstack-utvecklare som vill kombinera dina kunskaper med att bidra till samhällsnytta och ökad trygghet? Vill du vara med och göra skillnad för människor i din omgivning?

Saab är inne i en expansiv fas och söker nu flera duktiga medarbetare till sina projekt. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett utvecklingsprojekt på verksamhetsområdet Public Safety med utveckling av verksamhetskritiska ledningssystem inom säkerhetssektorn på en global marknad. Arbetet utförs i agila team (främst Scrum) och innebär både interna och externa kontaktytor på Saab.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom följande områden:
  • .NET
  • C#
  • SQL Server
Vidare är det önskvärt om du har kunskaper i:
  • WCF
  • Javascript
  • Angular JS
  • Android
  • HTML 5
Som person är du bra på att samarbeta, trivs att arbeta i team och har en god social förmåga. Du har tidigare arbetat enligt agila metoder såsom Scrum eller Kanban samt har erfarenhet av stora, komplexa verksamhetskritiska system.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De har totalt ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom flera områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Skill

Inga fler liknande jobb tillgängliga