Skill · Publicerad 5 mars

Är du en vass utvecklare som vill kombinera dina kunskaper med att bidra till samhällsnytta och ökad trygghet? Vill du vara med och göra skillnad för människor i din omgivning?

Saab är marknadsledande i utvecklingen av kontrollsystem till bl.a. polis, ambulans och flygtrafik. I samarbete med Skill söker de nu utvecklare till verksamheten i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Public Safety med att bygga komplexa och verksamhetskritiska system till t.ex. polis, ambulans, räddningstjänst, flygplatser och säkerhetsbolag både nationellt och internationellt.

Som utvecklare blir du en del av ett spännande team där du tillsammans med övriga medlemmar planerar, prioriterar, utvärderar samt utvecklar systemet för att nå bästa resultat. Teamet arbetar agilt i nära dialog med beställare och i din roll får du möjlighet att jobba med många kontaktytor internt på Saab.

Din profil

Du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet av .NET och C#. Vi ser att du arbetat ett antal år med liknande uppgifter samt att du trivs med att arbeta i Scrum och agila team. Vidare är det meriterande om du har kunskaper i:
  • Client-server
  • SQL Server
  • HTML 5
  • Angular
Utöver att du har en god systemförståelse tror vi även att du är kommunikativ och samarbetsvillig samtidigt som du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Om du dessutom gillar att arbeta i högt tempo och trivs med att få mycket eget ansvar finns det nu goda möjligheter att utvecklas tillsammans med Saab och att vara med och påverka teknikutvecklingen.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till att därefter få en anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering- och Bemanningstjänster där våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget har ca 15 000 medarbetare och verksamhet på alla kontinenter. Saab är tekniskt ledande inom många områden och investerar en femtedel av intäkterna i forskning och utveckling.

Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med dem.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Skill

Inga fler liknande jobb tillgängliga