Stena Fastigheter AB · Publicerad 8 nov 2021

Är du i början av din karriär och vill utvecklas och utmanas inom det spännande bolaget Stena Fastigheter? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker nu för kunds räkning en junior ekonomiassistent. Det är ett konsultuppdrag under 6 månader, med stora chanser till överrekrytering. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Som ekonomiassistent ingår du i en central leverantörsreskontragrupp med placering på Stena Fastigheters kontor på Värmlandsgatan 2 i Göteborg.

Det viktigaste är att personen har rätt inställning och vill lära sig och utvecklas tillsammans med oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantering av inkommande fakturor
  • Kontroller och konteringar
  • Dagligen kontakt med leverantörer och interna förvaltare
  • Självständigt ansvara för en orts fakturahantering och det löpande arbetet med att utveckla och förbättra ortens leverantörsreskontraprocess
  • Hålla i utbildning av nya användare i systemet för elektronisk attest av leverantörsfakturor
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som är i början av karriären. Vi ser att du har god systemvana och goda kunskaper i Office-paketet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Då du som ekonomiassistent hanterar ett stort flöde av leverantörsfakturor, samtidigt som du är ett internt stöd till övriga kollegor, är det viktigt att du som person är noggrann, engagerad och nyfiken. Att du gillar att hjälpa och serva andra kollegor inom ditt expertområde ser vi som en självklarhet, samt att du har en positiv och lösningsinriktad inställning.

Om Stena Fastigheter:

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 26 000 bostäder och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Vi utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker områdesutvecklingen tillsammans med de boende och andra intressenter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helén Nygren helen.nygren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen in med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, financial assistant, accounting assistant
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga