Stena Fastigheter AB · Publicerad 20 sept 2021

En av dina främsta uppgifter som uthyrare är att möta den som söker lägenhet professionellt och korrekt. Du ingår i ett team med alla uthyrare i Göteborg men jobbar tätt med förvaltaren och fastighetsvärdarna inom det bostadsområde du jobbar med. Stena Fastigheter använder sig av HomeQ för att annonsera lediga lägenheter.

I arbetsuppgifterna ingår uthyrning av bostäder inklusive kontraktsskrivning, byten och andrahandsuthyrning. I takt med samhällets digitalisering vill Stena Fastigheter nu ta ett helhetsgrepp på att förbättra och utveckla hur vi möter våra kunder. Vi vill göra det enklare både för dem och för oss själva och målet är att det ska bli lättare och smidigare för kunderna att göra mer digitalt, och på så sätt även göra arbetsdagen smidigare för oss själva. I detta arbete är uthyraren en viktig spelare i vårt företag och för våra kunder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll som innefattar både kundrelationer och administration. Meriterande är om du även har en eftergymnasial utbildning inom fastighet och kännedom om hur hyreslagen tillämpas praktiskt. Som person är du serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du har lätt för att samarbeta och är mån om att vara en bra kollega. Du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika digitala affärssystem, samt har god kunskap i både svenska och engelska.

På Stena Fastigheter har vi en stark medarbetarkultur där vi tar hand om varandra. Hos oss får du vara med och bidra till en positiv förändring, i stort och litet, och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Vi tror på gott ledarskap och goda relationer, och lägger stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Sista ansökningsdag är den 18 oktober men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 25 000 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Real Estate. Vi är idag 300 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ett av våra ledord. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker områdesutvecklingen tillsammans med de boende och andra intressenter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet

Inga fler liknande jobb tillgängliga