Stena Line · Publicerad 26 apr 2021

Nu finns den perfekta möjligheten för den kreativa frontendutvecklaren som vill arbeta i ett team som alltid har kunden i fokus. Där man får vara med på en transformativ resa och påverka teamet och bolagets framtid! Du får sitta i häftiga tekniker och bli en fena inom Adobes produkter. Mer seniora kollegor kommer stötta dig - allt för att du ska känna dig trygg. Känner du att du stämmer in på rollen som Stena Lines, Martech teamets nya frontendutvecklare så sök redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en driven och duktig frontendutvecklare som vill arbeta i Adobes produkter. Stena Line är i en transformativ fas när det kommer till digitalisering. Det är en spännande resa där du som junior får vara med och påverka teamet och bolagets utveckling. I tjänsten som frontendutvecklare kommer du ingå i Martech teamet (Customer Experience). I dagsläget är det ett mindre och sammansvetsat team som förväntas expandera under året. Från att idag vara 3 fullstackutvecklare till att ta in frontendutvecklare, backendutvecklare och UX-designers. Teamet arbetar för att ständigt förbättra kundupplevelsen i alla steg. Dem äger kundresan helt enkelt. De arbetar mot kundcentrering och för att ge en god kundupplevelse under hela processen. Detta gör dem genom att hålla ett tätt samarbete med andra utvecklingsteam på Stena Line.

I den här rollen kommer du att vara en nyckelspelare för att möjliggöra den framtida användarupplevelsen för Stena Line i ett av deras projekt - den nya stena-linjens webbplats och andra digitala kontaktpunkter under hela kundresan. Du kommer att arbeta i nära samarbete med UX, Analytics och Customer Journey-team, kunder och andra intressenter. Därmed krävs det att du som person är kommunikativ och öppen för att ha många kontaktytor.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utveckla/förbättra frontendutvecklingen för nya och befintliga komponenter för webbplatser och andra digitala kunders kontaktpunkter över hela kundresan för att förbättra kundupplevelsen.
 • Utveckling av ytterligare frontendrelaterade krav (mot Singel-Page-Application features).
 • Gemensamt utveckla skalbara och användarvänliga upplevelsefragment för alla kanaler.
 • Skapa anpassade byggstenar som ska användas i befintliga ramar för SaaS-upplevelse (Adobe Experience Manager, Adobe Campaign Standard, Alchemer Surveys) och som ska användas i alla kanaler.
 • Nyckelutvecklare och intressenter i nya Chatbot Travelmateframework, i nära samarbete med andra intressenter.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom webbutveckling eller liknande.
 • Har goda kunskaper i React, Angular eller vue.
 • Är obehindrad i både svenskan och engelskan då båda språk ingår i det dagliga arbetet.
 • Är kommunikativ och driven som person.
 • Ser det som intressant att arbeta med Adobes produkter.
Det är meriterande om du har:
 • Arbetat i en liknande roll tidigare.
 • Erfarenhet av e-commerce från skolan eller extraarbete.
 • Hobbyprojekt eller extraarbete från liknande område.
 • Erfarenhet av HTL, JSP, Typescript.
 • Erfarenhet av git, Confluence, Azure devops.
Hos Stena Line betyder din personlighet lika mycket som hur bra du är på vad du gör. Därför letar vi efter någon som ser möjligheter snarare än hinder och som vill vara en del av Stena Lines resa mot en enhetlig kundupplevelse och som tycker om att göra det på frontend-sidan. Du har ett intresse för ny teknik, är driven som person och inte rädd för att göra misstag eller ställa frågor. Det finns utrymme för ytterligare självutveckling eftersom du kommer att vara en del av en nystartad division med uppgiften att hålla hemsidan snygg, städad och uppdaterad, utan för mycket gammal legacy. Du kommer att arbeta i nära samarbete med backend-motsvarigheten, UX / UI och resten av Martech-sektionen.

OM FÖRETAGET:
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion - and welcome all applicants. Read more about Stena Line here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du på sikt blir anställd direkt hos Stena Line, förutsatt att alla parter är nöjda.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående alternativt till sommaren
 • Placering: Masthuggskajen i Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga