Stena Line · Publicerad 4 maj 2021

Är du en utvecklare med en passion för att leverera affärsvärde med nya tekniker, som vill arbeta över hela utvecklingsstacken, utveckla dig själv och utveckla Stena Lines verksamhet?!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Stena Lines räkning en motiverad och hungrig utvecklare som brinner för tekniken och som vill vara en del av digitaliseringsresan dem har framför sig. På Stena Line tror de att allt har en koppling. Genom att föra samman människor och varor möjliggör de företag och samhällen att växa. Stena Line står inför en spännande resa och söker utvecklare med rätt inställning som vill vara med på resan att modernisera utvecklingsmiljön. Stena Line drivs av teknik och nya digitala tillvägagångssätt och utvecklar verksamheten för att skapa resultat som är viktiga för deras kunder. Deras mål är att leverera sömnlösa kundupplevelser på mer relevanta, tillgängliga och hållbara sätt. På Stena Lines Digital Transformation-avdelning driver de förändringar genom att anpassa människor, processer och teknologier över hela företaget. Om du vill vara en del av en spännande utvecklingsresa med stora visioner för framtiden, då är detta ett utmärkt tillfälle!

Du kommer ingå i Travel-teamet som arbetar med digital transformation bygger om och moderniserar bokningssystemet från grunden med en modulär design. Vi letar efter någon som är redo att vara en del av en spännande resa genom domänen och verkligen vill bidra!

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller masterutbildning inom relevant område.
 • Besitter goda kunskaper i React.
 • Vill arbeta över hela utvecklingsstacken med fokus på frontend-delen.
Det är meriterande om du har:
 • Suttit med objektorienterad programmering, gärna i C# .NET.
 • Erfarenhet eller förståelse av ett agilt arbetssätt.
 • Arbetat i en liknande roll tidigare.
Hos Stena Line betyder din personlighet lika mycket som din förmåga att programmera. Därmed kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet. För att trivas i rollen behöver du ha en innovativ inställning, vara öppen för nya utmaningar och snabbt ha förmågan att anpassa dig till nya förhållanden. Du är en sann "agil-troende" utvecklare, motiverad med en positiv attityd. Du är engagerad, vet hur du samarbetar för att uppnå ett gemensamt mål och tycker om att dela din kunskap till andra. Du drivs av att leverera värde till verksamheten och skapa resultat. Som person är du ödmjuk och har en passion för att dela din kunskap och ditt arbete med resten av teamet. Travel är ett mångsidigt team som har kul tillsammans, och de njuter alltid av ett gott skratt!

OM FÖRETAGET:
As the leader of sustainable shipping, Stena Line has Europe’s most comprehensive route network focusing on transportation of both passengers and freight. We have over 4300 employees in our Stena Line family across Scandinavia, around the UK and the Baltics, making a contribution to our company. We believe it is up to us where we want to go next and how far we want to go. The journey starts with us.

Working at Stena Line means having a safe and stable workplace and a great work-life balance. We are committed to maintaining and developing a sustainable working environment, free from harassment, that gives equal opportunities to everyone. We embrace equality, diversity and inclusion - and welcome all applicants. Read more about Stena Line here.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du på sikt blir anställd direkt hos Stena Line, förutsatt att alla parter är nöjda.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Start: Omgående alternativt till/efter sommaren
 • Placering: Centralt i Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga