Stena Oil AB · Publicerad 16 okt 2019

Rollen som Oil Trader
Hos oss arbetar du i en händelserik och affärsinriktad miljö med högt tempo. Du kommer i första hand ansvara för försäljning av olja till våra kunder men du kommer även ta del av inköp. Rollen som Oil Trader innebär att du har daglig kontakt med våra kunder och leverantörer med fokus att skapa långsiktiga affärsrelationer runt om i världen och lösa våra kunders behov. Du har koll på rörelser, förändringar och utveckling på marknaden och problemlösning hör till vår vardag.

Du kanske undrar vilka vi är? Vi är totalt 18 anställda och du kommer ingå i ett team på 7 personer med varierande bakgrund och erfarenhet på Stena. Hos oss får du vara kreativ, nyskapande och får möjlighet att utmana dig själv.

Din huvudsakliga arbetsplats blir hos oss i våra fina lokaler på Fiskhamnsgatan 8B i Göteborg och du kommer även vara på resande fot någon gång varje månad.

Vem är du?
Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo och har ett framåtlutat sätt vilket gör att du får saker att hända. Du är även en vinnarskalle och har ett enormt driv att lyckas - samtidigt som du är en lagspelare internt.

För oss är egenskaper som prestigelöshet, eget driv och yrkesintegritet viktigt för att klara av denna tjänst. Vi tror också att du är en person som gillar att arbeta och som förstår att vår verksamhet aldrig sover. Vi är en global aktör och ibland får de vanliga kontorstiderna anpassas efter verksamhet, kund eller helt enkelt för att stötta en kollega som behöver förstärkning.

Du har en akademisk examen inom ekonomi, teknik eller sjöfart. Helst vill vi att du har erfarenhet från försäljning i liknande roll men viktigast för oss är din personlighet. Då våra kunder nästan uteslutande är utländska behärskar du engelska mycket väl i både tal och skrift och tidigare omvärldserfarenhet värderas högt.

Vad kan Stena Oil erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en möjlighet att verka i ett framgångsrikt och väletablerat bolag med spännande verksamhet och goda möjligheter till personlig utveckling.

Om oss
Stena Oil är Norra Europas ledande leverantör av marina bränslen, vi erbjuder högkvalitativa leveranser till rederier i en global marknad 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Stena Oil opererar fem tankfartyg i varierande storlek.

Läs gärna mer om oss på www.stenaoil.com

Vill du veta mer?
I den här rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller 0760-00 18 88 eller Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se eller 0760-00 18 16. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga