Studentlitteratur AB · Publicerad 4 maj 2021

Studentlitteratur är Sveriges ledande utbildningsförlag. I nära samverkan med företrädare för förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, universitet och högskola samt yrkeslivet utvecklar företaget produkter som stödjer kunskaps- och kompetensuppbyggnad längs hela kunskapsresan. Företaget, som är familjeägt, grundades 1963 och finns i Lund. Studentlitteraturkoncernen omsätter 394 miljoner kronor och har 161 anställda.

Läs gärna mer om oss på www.studentlitteratur.se

Vill du bli en del av ett ambitiöst och målinriktat säljteam där du erbjuder våra kunder produkter som bidrar till lärande? Som säljare hos oss arbetar du självständigt med att driva och utveckla försäljningen av vårt produktutbud inom affärsområdet Läromedel och Lättläst.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för försäljning, har ett eget driv och som vill vara en del av Sveriges mest framgångsrika utbildningsförlag. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett professionellt team där du har stora möjligheter att påverka din egen, företagets och inte minst - dina kunders utveckling.

För att trivas och lyckas i din roll ser vi gärna att du stimuleras av att ta egna initiativ, bygga goda relationer samt har en god kommersiell förståelse. Då du kommer bygga relationer med målgruppen lärare, bibliotekarier och skolledare i din region, ser vi det som meriterande om du har förståelse för skolans spännande värld!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med säljteamet driver du strategisk försäljning av Läromedel och Lättläst inom affärsområdet i huvudsak genom att:
  • Självständigt planera, genomföra och följa upp kundkontakter genom att boka såväl fysiska kundmöten som digitala.
  • Vara med och bemanna mässor, utställningar och andra sälj- och marknadsaktiviteter.
  • Genomföra utbildningar i våra produkter för våra kunder.
  • Genomföra livesända webbinarier och andra digitala events.
Kvalifikationer
  • Akademisk examen eller motsvarande.
  • Erfarenhet av en självgående roll där du ansvarat för hela försäljningscykeln.
  • Det är meriterande om du har arbetat med CRM-system.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med distriktet Västra Götalandsregionen och Region Halland. Du har hemmet som arbetsplats cirka en dag per vecka. Resterande tid befinner du dig där du gör mest skillnad - ute på plats hos våra kunder! Då tjänsten omfattar en hel del resor med tjänstebil behöver du ha körkort.

Välkommen med din ansökan senast 28 maj.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Studentlitteratur med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Billstrand på linda.billstrand@roirekrytering.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga