Sun-Flex · Publicerad 3 dec 2021

Sun-Flex är i tillväxtfas och behöver nu stärka vår organisation och söker därför en trygg och självständig ekonomiansvarig. Du har några års erfarenhet av redovisning inom allt från reskontra till bokslut samt av rapportering. I denna roll kommer du arbeta operativt med löpande bokföring och redovisning och du rapporterar till VD. Vi har en familjär och prestigelös stämning där vi värdesätter samarbete och värnar om varandra.

Sun-Flex är ett företag som fokuserar på utveckling, tillverkning och distribution av produkter för den moderna kontorsarbetsplatsen. Med över 30 års erfarenhet och insikt i hur den moderna kontorsarbetsplatsen fungerar har vi uppnått en ledande ställning i branschen och har med vår erfarenhet och insikt uppnått en stark internationell närvaro i Europa och Nordamerika. Varumärket Sun-Flex är en av nycklarna i vår verksamhet och det genomsyrar allt vi gör. Våra partners och kunder ska ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Huvudkontoret är i Bollebygd, som ligger mellan Borås och Göteborg. Läs mer om oss på vår hemsida här.

Ditt uppdrag
I rollen som ekonomiansvarig på Sun-Flex får du en bred och omväxlande roll med mycket eget ansvar och kommer att vara ansvarig för både ekonomi, business controlling samt löneadministration. Du kommer att arbeta nära organisationen och rapporterar direkt till VD. Din placering kommer att vara på kontoret i Bollebygd.

I tjänsten som ekonomiansvarig ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
  • Ansvara för helheten av ekonomifunktionen vad gäller bokföring, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, budgetprocess, rapportering, skatt- och momsdeklarationer samt allt övrigt som förväntas av en ekonomiansvarig.
  • Säkerställa att redovisning och rapportering sker i tid, korrekt och komplett till berörda intressenter.
  • Månadsvis rapportera bokslut till VD.
  • Ansvara för olika ekonomiska uppföljningar, analyser och forecasts.
  • Kund och produktkalkyler.
  • Samarbete med VD, där du förväntas vara proaktiv och affärsfokuserad.
  • Bollplank i ekonomiska frågeställningar där du får använda dina analytiska och operativa färdigheter.
  • Löneadministration
  • Säkerställa rätt kalkyler och lagernivåer
Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du kunna jobba självständigt, noggrant och strukturerat. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet antingen som ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, revisor eller motsvarande. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du gillar att ta stort eget ansvar och har en framåtriktad och lösningsorienterad attityd. Du ska ha jobbat med bokslutsanalyser och meriterande är om du även har viss erfarenhet av löner. Du har god förmåga att navigera i digitala system såsom Office 365, och utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint. Meriterande är även om du jobbat i Visma. Vidare ser vi att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att kommunicera med såväl medarbetare som kunder. Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och eftersom tjänsten ska tillsättas omgående kan det ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga