Sundqvist · Publicerad 20 sept

Att ha en stark passion för det man gör. Att alltid hålla sig uppdaterad kring nyheter, trender och köparens önskemål. Att alltid tänka kvalitet. Att våga säga nej till samarbeten där du vet att du inte kommer att göra kunden nöjd. Engagemang och ärlighet tillsammans med ett nördigt intresse för produkterna och tjänsterna du arbetar med. Att ha en förmåga att sprida energi och entusiasm till andra. Det är så man blir bäst - det är vi övertygade om.

Så nu söker vi Den Allra Bästa Försäljningschefen som vill leda och coacha ett team på 10 duktiga säljare. Till din hjälp behöver du verktygen strategi, planering, struktur, analys och återkoppling.

Ditt ansvar är att driva och utveckla kanal- och försäljningsstrategier. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen där ni gemensamt för företaget sätter mål, strategier, budget och planerar kommande aktiviteter.

För att lyckas behöver du ha några års erfarenhet av framgångsrikt coachande ledarskap samt erfarenhet av försäljning genom återförsäljare och grossister. Du hanterar CRM-verktyg, analyserar siffror och statistik och är riktigt bra på säljstyrning.

OK, några frågor? Jo visst spelar ditt matlagningsintresse roll. Det är något vi alla delar.

Några fler frågor? Kontakta gärna Helene Hagman 0708 -20 47 04. Har du inga frågor alls utan tjänsten känns helt solklar för dig. Ansök senast den 4 oktober via maquire.se

Vi vill ha ditt CV eller Linkedin profil samt ett personligt brev. Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet