Sweco AB · Publicerad 11 nov 2021

OM TJÄNSTEN:
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Detta är en möjlighet för dig att bli nästa tillskott där intresset och personligheten är av stor betydelse. Sweco värdesätter sina anställda och ser vidareutveckling för medarbetarna som otroligt viktigt. Gruppen har en öppen inställning med fokus på stöttning samt utmanar varandra för att nå bästa resultat. Du kommer att få rätt möjligheter att axla rollen som delprojektledare, där du får en senior projektledare som bollplank för att säkerställa rätt förutsättningar för din fortsatta utveckling. Rollen är perfekt för dig som vill vidareutvecklas och i framtiden kunna gå vidare mot tjänster som projektledare alternativt teknisk specialist.

I rollen som Junior Delprojektledare kan du förvänta dig en vardag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg och parallellt befinna dig ute hos kund två till tre dagar i veckan tillsammans med ditt team. Du kommer att ha ett tätt samarbete med projektledare, projektkoordinatorer och andra delprojektledare där ni kommer att driva olika projekt inom kärnkraft. Projekten varierar och kommer till exempel att beröra verksamhetsutveckling. Teamet som du kommer att tillhöra består av mycket kompetenta specialister, projektledare och konstruktörer som tillsammans jobbar tätt med Swecos kunder primärt inom kärnkraftsindustrin.

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera och stötta seniora projektledare i samtliga delar av projekten.
 • Ansvara och driva mindre uppdrag och arbetspaket.
 • Följa upp tidplaner och rapporter kopplade till projekten.
 • Delta på interna projektmöten.
 • Utföra konsulttjänster på uppdrag av kunden.
 • Utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en yrkes-, kandidat- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis processreglering, kemi, elektro, maskin/automation eller annat relevant område.
 • Har cirka två års arbetslivserfarenhet från en ingenjörsroll.
 • Är obehindrad i både svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från process- och kärnkraftsindustrin.
 • Har goda färdigheter i Excel.
 • Något eller några års erfarenhet av projektledning.
Det viktigaste för Sweco är inte vad du har gjort utan vem du är. Som person tror vi att du är social, kommunikativ och att du besitter ett starkt driv. Du är även öppen och orädd där du gärna tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt och nå målet. Vi tror att du vidare besitter en god samarbetsförmåga och att du är starkt strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser även att du är affärsmässig där du uppskattar att skapa nya kontakter med både kunder och kollegor. Med det sagt kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

OM KUNDFÖRETAGET:
Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med sina kunder utvecklar deras 17 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd på Sweco.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Januari
 • Placering: Göteborg och ute hos kund, resor förekommer därmed i tjänsten.
 • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga