TNG Group AB · Publicerad 6 feb 2020

Är du duktig på administration, serviceinriktad och vill börja jobba helst imorgon?

För omgående behov hos en kund söker vi nu dig som trivs med administrativa uppgifter i ett högt men positivt tempo! Här får du ingå i ett härligt team på företagets inköpsavdelning.

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt, och pågår i cirka en månad, med chans till förlängning. En möjlighet för dig som vill få ett välkänt och väletablerat företag och få en fin erfarenhet på ditt CV!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är välkänd inom e-handel och det går väldigt bra för dem! Det gör nu att de tillfälligt behöver stärka upp sin inköpsavdelning med en duktig och serviceinriktad administratör. Du får ingå i ett härligt team på ca 6 personer, och har även en hel del kontakter med andra avdelningar inom företaget.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din uppgift blir att avlasta och hjälpa inköpsavdelningen komma ikapp med sin administration. Det kan bland annat innebära:
  • administrativa inköpsuppgifter
  • orderhantering
  • bevaka leveranser
  • administration kring returer och reklamationer
  • registervård
  • andra förekommande uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är heltid, dagtid och du sitter i företagets fina lokaler i Torslanda, Göteborg. Här finns huvudkontor och lager, så du hamnar mitt i verksamheten!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administration och service, är van vid ett högt arbetstempo och gillar att ha mycket kontakter. Du har troligen haft liknande arbetsuppgifter tidigare och vet att du är bra på det du gör! Har du tidigare erfarenhet av arbete på en inköpsavdelning är det givetvis meriterande, men inget som vi ser som ett krav. Det viktigaste för oss är att du är driven, eftersom du behöver driva ditt eget arbete, nyfiken och vill lära. Då tror vi att du snabbt förstår dina nya arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga