TNG Group AB · Publicerad 2 okt

Tycker du det är kul med logistik och transporter och trivs allra bäst när du får planera och koordinera?

Som logistikassistent och koordinator inom transporter hos våra kunder i Göteborg får du användning för dina kunskaper inom logistik i en roll med många kontaktytor. Vi söker dig som vill vidare i karriären både för rekrytering direkt till kund och till varierande konsultuppdrag hos oss på TNG Tech.

Välkommen med din intresseanmälan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Ditt uppdrag erbjuder tät kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor - och dina prestationer och beslut påverkar i hög grad företagets fortsatta framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Boka transporter från leverantörer eller lager till slutkund och se till att varje transport har korrekta dokument
  • Koordinera och följa upp att transporter genomförs och faktureras enligt order och avtal
  • Hantera reklamationer tillsammans med kunder och leverantörer
  • Ha löpande kontakt med leverantörer, lager, transportbolag och slutkunder
  • Sammanställa flöden och dokumentation
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Beroende på företag och specifikt uppdrag kan tjänsten antingen innebära en rekrytering direkt till kund eller bli ett konsultuppdrag, där du blir anställd av TNG Tech och arbetar på plats hos vår kund under hela perioden.

Våra kunder finns i hela Göteborgsregionen och innefattar såväl lokalt förankrade företag som större och namnstarka företag i en internationell miljö.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker gärna får ha viss branschvana inom logistik eller export/import, men kan likväl komma från serviceroller som säljsupport, kundansvarig support eller koordinator. Kanske har du ett par års erfarenhet av jobb som logistikassistent eller liknande, eller har gått en eftergymnasial utbildning inom logistik / supply chain och därigenom fått både teoretisk och praktisk kunskap och erfarenhet.

För att kunna hantera internationella telefon- och mailkontakter, har du god kommunikativ förmåga samt kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du är en van användare av i MS Office-paketet, vilket kommer vara ett viktigt redskap i arbetet.

Då du kommer ha många kontaktytor och arbeta med stora logistikflöden, behöver du vara noggrann med mycket god organisationsförmåga. Du tar ett stort ansvar för dina uppgifter blir utförda, samtidigt som du har en hög servicegrad mot både kollegor och kunder. Du bidrar gärna med nya lösningar på utmaningar som uppstår längs vägen - alltid med uppgiftens mål i sikte.

INTRESSERAD?

Detta är inledningsvis ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga