TNG Group AB · Publicerad 15 mars

Vill du jobba som logistikkoordinator i en verksamhetsnära roll på ett internationell marinföretag? Nu söker vi dig i Göteborg!

Söker du en ansvarstagande roll inom lager och logistik där du får jobba med hela flödeskedjan och där mycket av arbetet kretsar kring olika projekt? Gillar du också utmaningen i att hitta den bästa lämpliga transporten och jobba på ett företag vars kultur präglas av samarbete, prestigelöshet och positivitet?

Då är det dig vi söker till marinföretag i Göteborg. Som logistikkoordinatorer arbetar du operativ med både lager och logistik på deras logistikavdelning. Start för uppdraget är så snart som möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som logistikkoordinator får ansvara för hela logistikkedjan, från leverantör till kund. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen och blir således en viktigt kontaktperson för företag du jobbar på. Mycket av arbetet är kopplat till olika projekt där du med din noggrannhet och problemlösningsförmåga hjälper till att hitta de mest fördelaktiga logistik- och leveranslösningarna.

Vidare erbjuds du:
  • Arbete på ett dynamiskt företag med hög förändringstakt
  • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ansvara för leveransbevakning, framtagande av import- och exportdokumentation, samarbete med transport- och speditionsföretag, hantering av LC.
  • Förhandla och köpa in transportlösningar.
  • Framtagande av skeppningsdokument så som packlistor, fakturor och exportdokumentation.
  • Optimera logistikflödet genom strukturella ändringar och kontinuerliga förbättringar genom nära samarbete med interna och externa parter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller har erfarenhet av liknande arbete inom logistik och vi ser gärna att du har erfarenhet av lager, inköp, planering eller spedition. Kanske har du tidigare arbetat med leveranser och logistik inom den marinsektorn? Vidare ser vi det som meriterande om har erfarenhet av import och export, och då gärna med produkter som hanteras som process trade eller via bonded warehouses. Du är trygg att kommunicera på svenska och engelska då båda språken används på företaget. Vi ser även att du är en van Excel-användare.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad då din uppgift kommer vara att hitta de bästa logistik lösningar i olika projekt. Du är ansvarstagande och har en god struktur i arbetet då du är delaktig i flera parallella projekt samtidigt, vilket också kräver en god simultankapacitetsförmåga. I din framtida roll jobbar du nära lagret samt verksamheten och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Många av din projekt kommer löpa parallellt med olika deadlines och för att lyckas i rollen har du en god struktur och gillar att jobba i ett högt tempo.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget