TNG Group AB · Publicerad 12 jan 2021

Drivs du av projektredovisning och finansiella rapporter? Då är rollen som redovisningsansvarig i Göteborg något för dig!

Som redovisningsansvarig koordinerar du det dagliga arbetet inom redovisning och har kontakt med det externa redovisningsteamet. Du får möjlighet att arbeta inom ett expansivt företag med fokus på hållbarhet och med din analytiska förmåga kommer du att spela en viktig roll för våra kundprojekt.

Uppdraget börjar omgående och kandidater som är tillgängliga direkt kommer att prioriteras. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett innovativt och marknadsledande globalt företag som driver en teknik / processorienterad verksamhet med stark tillväxt. Här får du en öppen och inspirerande arbetsmiljö där din energi kommer att göra en skillnad. Vi ger dig också en stor möjlighet för personlig och professionell utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Samordna och underlätta den dagliga redovisningen i dialog med vårt externa redovisningsteam.
 • Ansvara för vår koncernens interna finansiella rapporteringsprocess och säkerställa efterlevnad av våra koncernredovisningsprinciper och IFRS i koncernens redovisningssystem.
 • Bidra till kvalitet, efterlevnad, effektivitet och snabb extern rapportering av lagstadgad, skatte- och momsrapportering för vårt svenska och norska bolag.
 • Nära samarbete med business controller och projektledare samt andra avdelningar internt.
 • Samordna med revisorer för att underlätta en smidig bokslutsprocess vid årsskiftet.
 • Stödja CFO genom att utveckla strategier, mål och riskbedömningar för redovisningsprocessen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta kollegor. Tillsammans kommer ni att främja redovisningen i hela organisationen och säkerställa användning av standardiserade verktyg.

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Tjänsten är på mycket lång sikt, minst 6 månader, med chans till förlängning.

VEM ÄR DU?
 • Många års relevant arbetserfarenhet som redovisningsansvarig eller ekonomichef med fokus på projektredovisning.
 • Universitetsexamen inom ekonomi, redovisning och / eller revision eller jämförbar utbildning. Specialisering inom redovisning är att föredra.
 • Kunskap om internationella finansiella rapporteringsstandarder (IFRS), skatte- och momsregler (Norge och Sverige är meriterande).
 • Avancerade färdigheter i Excel och ERP-system, tidigare erfarenhet av SAP Business One är en fördel.
 • Erfarenhet av att arbeta i en snabb internationell miljö uppskattas.
 • Flytande engelska både muntligt och skriftligt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska talade och skriftliga.
Som person är du strukturerad och har uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet. Du har hög självdisciplin och är resultatorienterad med stark ekonomisk affärsförståelse. Du tar också ansvar och har förmågan att leda andra och är en lagspelare med ambition att genomföra förbättringar. Vi ser att du måste vara stark och tydlig i din kommunikation med kollegor internationellt då du dagligen samarbetar med andra team.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga