TNG Group AB · Publicerad 18 okt

Är du en fantastisk administratör som vill assistera säljare i deras administration, ha koll på fakturor och viktig kundinfo?

Tycker du om pulsen och kundfokuset som finns i säljorganisationer men vill slippa att arbeta med direkt försäljning själv? Vill du istället arbeta med orderhantering, prisuppdateringar och enklare ekonomiuppgifter?

Vi söker nu noggranna och effektiva säljadministratörer för kommande uppdrag hos våra kundföretag i Göteborg!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett socialt och administrativt arbete på nya arbetsplatser och en möjlighet att få göra skillnad i kundbearbetningen hos olika företag som konsult via TNG. Du blir en uppskattad resurs och får ägna dig åt kvalificerad administration.

Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som säljadministratör stöttar du företagets säljavdelning med det administrativa. Det innebär uppgifter som:
  • orderhantering
  • fakturering
  • kundkontakt
  • prisvård
  • uppdatering av kund- och betalningsuppgifter i affärssystem
  • ta fram försäljningsstatistik
  • assistera säljarna i den dagliga administrationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kundföretag finns inom en mängd olika branscher och arbetsuppgifterna kan varierat något beroende på uppdrag och företag. Gemensamt är dock att tjänsterna ofta ska tillsättas med kort varsel och att du påbörjar anställningen som konsult på TNG.

VEM ÄR DU?

Som säljadministratör behöver du vara serviceinriktad och prestigelös, då du har många kontaktytor och din uppgift delvis är att underlätta för andra. Av samma skäl behöver du även vara tydlig i din kommunikation.

Troligtvis har du tidigare erfarenhet av att jobba i team, med support eller i en serviceorganisation. Kanske har du själv testat försäljning men insett att du är bättre på att administrera kundkontakterna, efterarbetet samt peppa dina kollegor. Du är noggrann och har god systemvana samt van att arbeta i MS Office, med särskilt betoning på Excel. Har du tidigare kunskaper av ekonomirelaterade uppgifter är det meriterande.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Säljsupport

Inga fler liknande jobb tillgängliga