TNG Group AB · Publicerad 30 sept 2019

Vill du arbeta med rekrytering och interim på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

På TNG är vi stolta över att dagligen leverera högkvalitativa rekryterings- och interimstjänster till våra kunder, på riktigt.

Hos oss kommer du som säljande Rekryteringskonsult få möjlighet att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt bemötande. Likaså en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse, där varje kandidat bedöms efter sin kompetens och inget annat. Du får en självständig roll där du driver dina egna rekryterings- och interimsuppdrag men i nära samarbete med dina kollegor; kundansvariga, kandidatansvariga och konsultchef.

Som säljande Rekryteringskonsult på TNG får du helt enkelt dagligen bidra till att våra viktiga målgrupper, kunderna och kandidaterna, får en rekryteringsupplevelse i världsklass. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag och dina insatser oerhört viktiga.

Du kommer bland annat att mötas av;
 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta smart och effektivt.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • Förmåner såsom flexibla arbetstider, modern abetsmiljö (co-working kontor) och mycket intern kompetensutveckling.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder.

Som säljande Rekryteringskonsult på TNG kommer du arbeta med att:
 • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering och interim av tjänstemän, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.
 • Delegera delar av dina processer till våra kandidatansvariga rekryterare.
 • Samarbeta med konsultchef i konsultaffärer och interimsuppdrag.
 • Självständigt utveckla dina kundrelationer och därigenom skapa nya affärer.
 • Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten.
 • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat.
Rollen innebär också

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina försäljnings- och rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team som jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på ett co-working kontor (United Spaces) i centrala Göteborg. Varje morgon prioriterar vi gemensamt resurserna för dagens uppgifter där ditt bidrag är väsentligt för att snabbt nå rätt resultat.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs för att du ska genomföra en lyckad rekryteringsprocess och att du är tydligt målfokuserad. Detta eftersom du har ett personligt ansvar för att skapa goda resultat och relationer med såväl befintliga som nya kunder och kandidater.

För att startsträckan inte ska bli för lång behöver du ha praktisk kunskap av att rekrytera olika typer av roller till extern kund. Det underlättar om du har kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Är du även kunnig inom sourcing är det meriterande.

Som person behöver du vara;
 • Strukturerad, för att kunna prioritera bland många arbetsuppgifter hela tiden.
 • Kommunikativ, för att kunna förmedla information så att mottagaren uppfattar dig korrekt.
 • Problemlösare, eftersom det är det vi rekryterare gör hela dagarna. Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker.
 • Serviceorienterad, så att de kandidater och kunder du har kontakt med känner sig väl bemötta och omhändertagna.
INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga