TNG Group AB · Publicerad 4 mars 2020

Snart är det sommar! Härligt tycker vi på TNG då vi nu får chansen att komma i kontakt med dig som söker sommarjobb!

Är du student eller bara vill testa något till sommaren? Vi söker dig som letar efter sommarjobb inom administration, reception, kundservice eller liknande områden.

I denna roll bidrar du med ditt sinne för struktur och service och får möjligheten att fylla på ditt CV med spännande meriter. Välkommen med din ansökan redan idag och specificera gärna vad just dina styrkor är och inom vilket område du vill jobba!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi samarbetar med många spännande bolag i Göteborg och kan erbjuda dig en utvecklande roll på en ny arbetsplats. Detta kan vara foten in för dig som vill etablera nya kontakter!

Självklart omfattas du som konsult av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna skiljer sig från uppdrag till uppdrag men kan bland annat innefatta:
  • Orderadministration och avtalsadministration
  • Kundservice och intern service via telefon, mail och personlig kontakt
  • Assistera i beställning av material, bokning av lokaler och mötesrum
Samt mycket annat beroende på företag och specifik tjänst.

Rollen innebär också

Denna annons riktar sig till dig som söker sommarjobb och startdatum för uppdragen kommer att ske i början/mitten av sommaren, samt sträcka sig 1-3 månader framåt.

De flesta uppdrag kommer vara placerade centralt i Göteborg.

VEM ÄR DU?

För våra sommaruppdrag söker vi dig som är en driven student eller kanske bara vill prova något nytt under sommaren! Vi ser att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt.

Vi vill gärna att du i din ansökan specificerar vilka datum du är tillgänglig! De flesta roller innebär heltid under arbetsperioden, men deltidstjänster kan också förekomma.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga