Tamro · Publicerad 12 okt 2021

Om tjänsten
De projekt du kommer att leda är av olika storlek och omfattning och du kommer arbeta med dem parallellt. Det kan bland annat röra sig om ny eller utbyggd funktionalitet, systemutbyten, processförändringar och verksamhetsförbättringar. Du kommer att leda projektmedarbetare för att nå projektmål och säkerställa att projektets tid, kostnad och kvalitet hålls. Du kommer också att vara en viktig spelare för att hjälpa oss att bli bättre på att arbeta agilt och att kontinuerligt leverera verksamhetsnytta.

Vi söker dig som
har akademisk utbildning inom IT samt projektledarutbildning. Du har minst tre års erfarenhet av att driva projekt inom IT-området och du har erfarenhet av att tillämpa olika projektmodeller och projektmetodiker. Det är meriterande om du har varit verksam inom logistikområdet eller läkemedelsindustrin. Kommunikationen hos oss sker både på svenska och engelska och där med behöver du behärska såväl svenska som engelska obehindrat i både tal och skrift.

För att trivas hos oss och i rollen ser vi att du som person har en god förmåga att på ett självständigt sätt prioritera ditt arbete, du tar gärna ett stort eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Då du kommer arbeta i en verksamhet som är starkt IT-beroende trivs du och engageras av att skapa förtroendefulla relationer genom att kommunicera och förstå internkundens behov. Du är mån om att nå dina mål genom ett högt engagemang och starkt verksamhetsfokus. Då du kommer verka i en föränderlig miljö ser vi att du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya omständigheter.

Vad vi erbjuder dig
Tamro verkar i en spännande bransch som är under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag. Om dina värderingar och visioner stämmer överens med våra så innebär det att vi erbjuder dig en arbetsplats där vi visar respekt för varandra, där vi gör rätt för oss och där vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt.

Vi erbjuder ett stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter - din personliga utveckling är viktig för Tamros fortsatta utveckling. Därför erbjuder vi dig en gedigen introduktion i ditt arbete, men det slutar inte där. Kompetensutveckling sker hela tiden som syftar till att vi frigör just din potential. På Tamro är balans mellan arbetsliv, privatliv och en aktiv fritid en viktig del för ett hållbart medarbetarskap.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Tamro med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 1 november.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Den oberoende möjliggöraren - Vi äger inte några apotek - eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska.

Vårt fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Vår roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill vi fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Tamro är en del av PHOENIX Group, en familjeägt europeisk koncern med 37 000 anställda i över 27 länder och 163 distributionscentral. I Sverige är vi 800 medarbetare. Detta ger oss tillgång till ett unikt nätverk för att dela kunskap, utbyta erfarenheter och initiera värdeskapande partnerskap. Läs mer på www.tamro.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga