Tapetshopen.se · Publicerad 20 juli 2021

Tapetshopen.se växer och vi söker nu en Projektledare som vill ta ett helhetsansvar för webshopens fortsatta utveckling och digitala kommunikation. Målsättningen är att hitta kommunikationsvägar och att genomföra aktiviteter och förbättringar som leder till ökad trafik och försäljning, men också att uppnå ökad kännedom och preferens för tapetshopen.se som varumärke. Du driver och leder projekt i samarbete med externa web- och kommunikationsbyråer, planerar och koordinerar kampanjer, och följer löpande med i sociala trender, förändringar och tekniska uppdateringar. Du får en viktig roll och stor möjlighet att påverka.

Tapetshopen.se samarbetar med Colorama Västgruppen och kommer inom kort att utöka sortimentet så att även färg ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start hösten 2021 och din arbetsplats blir i anslutning till Coloramas trevliga butik i Mölnlycke.

Vi tror att du har:
  • Ett par års erfarenhet av att arbeta i och underhålla CMS (wordpress/prestashop/magento eller liknande)
  • Erfarenhet av projektledning och att agera kravställare/beställare mot web- och kommunikationsbyråer
  • Goda kunskaper om analysverktyg som Google Analytics (förmåga att sätta mål och planera/utföra justeringar för att öka sannolikheten att nå dessa mål)
  • Goda kunskaper i Excel eller liknande verktyg för exportering/importering av stora dataset
  • Goda kunskaper om digital marknadsföring på sociala medier
  • Tidigare erfarenhet inom e-handel
  • Tidigare erfarenhet av projektledning av digitala projekt som innebär tät dialog med programmerare/designers
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av programmering/design är ett stort plus
Som person är du bra på att samarbeta och ser ett gott teamarbete som nyckeln till framgång. Du är säljfokuserad och resultatdriven, har hög kommunikativ förmåga och brinner för e-handel och digital kommunikation och hur dessa går att optimera för att bäst nå rätt målgrupper. Du motiveras av service och försäljning och trivs i en miljö som speglas av prestigelöshet, humor och högt i tak. Behöver vi nämna att vi även tror att du är intresserad av design och heminredning?

I den här rekryteringen samarbetar Tapetshopen.se med Jerrie och du är varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se (ej tillgänglig vecka 28-32 pga semester). Urval och intervjuer startar den 16 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tapetshopen.se är en online-butik med utvalda tapeter av hög kvalitet från flera leverantörer. Vi vill inspirera och skapa en bra upplevelse - så att du kan skapa nya rum att längta till!

Sedan starten 2008 har Tapetshopen.se hjälpt till att klä väggar i tusentals hem. Vi är ett litet företag vars främsta motivation kommer från dig och ditt projekt. Vi vill ge dig en okomplicerad och inspirerande upplevelse och en service som får de svåra valen att kännas självklara och enkla. Vi jobbar hela tiden för att erbjuda ett så stort sortiment som möjligt. Hos oss hittar du både de senaste trenderna och trofasta, tidlösa designklassiker. Vi är övertygade om att rätt tapet förvandlar en bostad till ett hem.

Förutom tapeter har vi alla verktyg du behöver för att lyckas med ditt projekt. På hemsidan hittar du också uppsättningsanvisningar, en tapetkalkylator som hjälper dig räkna ut rätt mängd och vi är självklart tillgängliga för dig på mejl och telefon varje vardag.

Tapetshopen.se ingår i Holmfrids som ägs av Limhamnshusgruppen. Limhamnshusgruppen äger och driver åtta Colorama-butiker och fem Icona-butiker och även färgtillverkaren Hagmans Nordic Ab. Ett av dina första projekt i den här rollen blir att slå ihop tre webshopar till en.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga