Tegelmäster AB · Publicerad 16 nov 2020

Om rollen
Vi är marknadsledande och har en unik position i branschen. För att fortsätta att utvecklas behöver vi dig, vår nya säljare. Vår tanke är att du genom rollen skall få en mycket fin säljutbildning inom teknisk försäljning där du kommer att få hjälp och stöd från dina mycket kompetenta kollegor.

Du ansvarar för att representera vårt varumärke, produkter och lösningar med fokus på föreskrivande led. Våra kunder är mur/putsentreprenörer och byggentreprenörer och huvudsakligen kommer du att bearbeta arkitekterna och till viss del även byggherren.

Du hjälper våra kunder till lyckade projekt med hållbara och vackra fasadlösningar genom vårt framgångskoncept; specialkunskap om tegel och murverk. Du entusiasmerar, skapar värde, utbildar och presenterar olika lösningar med rätt förutsättningar för kunderna. Du är konsultativ i ditt försäljningsarbete.

Din vardag består av stor frihet under ansvar. Med stor vana planerar du din vecka, säkerställer en proaktiv kundbearbetning av din kundgrupp och skapar en långsiktig struktur. Säljcyklerna i vår projektaffär är långa och kräver uthållighet vilket du ser som en positiv utmaning

Din utgångspunkt är vårt Göteborgskontor och du bearbetar kunder i distrikt Västergötland med tyngdpunkt Göteborg

Vi erbjuder
Om du värdesätter ett trygg, stabil och samtidigt nytänkande arbetsgivare så har du kommit rätt. Vi värnar om våra medarbetare, vi har en fantastisk backoffice-organisation, med hög teknisk kompetens, som stöttar dig i ditt säljarbete.

Hos oss får du möjligheten att fokusera på det som är allra viktigast; nämligen att skapa goda långsiktiga kundrelationer och att fortsätta vara kundens naturliga förstahandsval.

Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig!

I denna roll är dina personliga egenskaper viktigast. Resten kommer vi se till att du lär dig om du har intresse för teknik, byggnation och försäljning.

Du är antagligen rätt person om du känner igen dig nedan:
  • Förmågan att strukturera och planera din arbetsdag
  • Stort eget driv
  • Självständighet
  • Hög uthållighet
  • Anpassningsbar
Eftersom du reser en hel del i tjänsten så har vi som krav att du har körkort. Har du en teknisk utbildning med bygginriktning eller motsvarande så är det meriterande.

Kontakt och Ansökan
Fick du precis en känsla av att det är dig vi söker?

I denna rekrytering samarbetar Tegelmäster med SalesOnly. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Önskar du ytterligare informationom tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christopher Thorstrand, mobil: 073-521 65 89, email: christopher.thorstrand@salesonly.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga