The Pace · Publicerad Idag 14:08

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på The Pace i Göteborg kan anmäla ditt intresse för våra uppdrag. Detta är inte en annons kopplad till ett skarpt uppdrag. För att öka dina chanser till att komma på intervju råder vi därför dig att även skicka in ansökan till våra aktuella konsultuppdrag på hemsidan.

Här är några exempel på arbetsuppgifter som vanligtvis efterfrågas i roller inom inköp:
  • Leverantörer - underhålla befintliga samt utvärdera och välja nya
  • I samarbete med berörda kollegor delta i förhandlingar och prissättning samt upprätta kontrakt
  • Ingå i olika projekt och grupper med ständig utveckling av affärssystem och andra verktyg för att optimera arbetet
  • Erfarenhet i planering av försäljning och efterfrågan (supply and demand plan)
  • Goda erfarenheter i Excel
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet och ett genuint intresse för antingen den operativa eller strategiska delen av inköp. För att vara framgångsrik i den här typen av roller är du modig, stresstålig och noggrann. Vidare är du duktig på att prioritera, och du levererar i tid utan att tumma på struktur och kvalitet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta Konsultchef Stephanie Grammenidis, Stephanie.grammenidis@thepace.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga