Thermo Fisher Scientific · Publicerad 13 jan

Är du motiverad att arbeta utanför labbet i kontorsmiljö? Är du en people-person som gillar att lösa problem? Då kan du vara den vi söker! Denna rekrytering ansvaras av Poolia Life Science - tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer om tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om rollen

Med våra finska kunder i fokus kommer du teambaserat ge kvalificerad rådgivning via telefon och mail gällande produktfrågor enligt satta tidsramar. Du kommer ha rollen som första kundkontakt inom ditt område med ansvar för uppföljning och nätverkade kommunikation. För att du ska ha förutsättningar att ge bästa möjliga rådgivning kommer du aktivt utveckla dina specialistkunskaper genom tvärvetenskaplig samverkan och spännande produktutbildningar.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen med rätt förutsättningar behöver du ha finska som förstaspråk samt ha en examen inom bioteknik, kemiteknik, maskinteknik, instrumentteknik, sjukhusfysik eller motsvarande. Erfarenhet av labbarbete, kundservice och sälj är meriterande. För att trivas i rollen är du en driven problemlösare som får positiv energi när du arbetar teambaserat med kund och personlig utveckling i fokus.

Om Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific levererar över 800 000 olika produkter till ett brett utbud av laboratoriekunder genom att hjälpa dom att påskynda biovetenskaplig forskning, lösa komplexa analytiska utmaningar, förbättra patienters diagnostik och ge en ökad produktivitet för laboratorium.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundservice

Inga fler liknande jobb tillgängliga