Tingstad · Publicerad 16 juni 2021

VI VÄXER OCH BEHÖVER FLER RELATIONSBYGGARE
Som innesäljare på Tingstad har du dagligen kontakt med våra befintliga kunder och även nya. Jobbet bygger på att skapa goda relationer med våra kunder och driva merförsäljning. Engagemang, kundfokus och ärlighet präglar vår verksamhet och i synnerhet vår försäljning.

Du som söker är en person som älskar försäljning, är en god teamplayer och gillar högt tempo. Ta ansvar, prestigelöshet och se till att gruppen lyckas är viktiga egenskaper.

DINA KVALIFIKATIONER
  • Du har en fallenhet för att bygga relationer
  • God datorvana och behärskar Office-paketet
  • Flytande i svenska – muntligen och skriftligen, meriterande om du även talar ett andra språk - speciellt danska, arabiska eller syrianska

OMFATTNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Urval och intervjuer att sker löpande.
Skicka in ditt CV och personligt brev till federico.rovai@tingstad.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tingstad är ett familjeföretag med rötterna i Göteborg med visionen att skapa en enklare arbetsdag för alla som driver en verksamhet.

Vår e-handel är idag en av Nordens största B2B plattformar med över 80.000 produkter och våra kunder är skandinaviska företag inom de flesta branscher, t.ex. restaurangbranschen, detaljhandeln och dagligvaruhandeln.

År 2020 var omsättningen cirka 2,5 miljarder kronor och verksamheten består av 450 passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga