Tranpenad Bemanning · Publicerad 25 aug 2020

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker dig som vet hur det fungerar inom logistik och som besitter gedigen erfarenhet av truckkörning med motviktstruck. Det dagliga arbetet består av lastning och lossning med motviktstruck, där det ställs höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Din profil

Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitén och säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter hos oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav:
Truckkort A + B
Erfarenhet Motviktstruck
Svenska i tal och skrift

Arbetstider och övriga villkor

Arbetstider: Heltid skift dag/kväll eller nattskift, måndag-fredag
Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan

Du som besitter dessa erfarenheter och egenskaper skicka din ansökan omgående då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga