Tranpenad Bemanning · Publicerad 13 sept

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till de som vill arbeta extra under sin studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Om tjänsten

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som konsultchef ansvarar du för kunder och konsulter inom vår verksamhet i Göteborg/Mölndal med omnejd. Som konsultchef har du personalansvar för ett antal medarbetare och ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor och för hela rekryteringsprocessen. Du har även ett stort säljansvar mot såväl nya som befintliga kunder. Du ansvarar för offerterna av nya affärer samt prissättning i samråd med affärsområdeschef. God administrativ vana är en fördel. Du ingår i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå målen väger tyngre än den individuella prestationen. På Tranpenads kontor arbetar vi i ett öppet kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje i en tempofylld miljö gör att du orkar göra "det lilla extra".

Din profil

Vem trivs här?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen eller från liknande arbetsuppgifter. Det är mycket viktigt att du har ett affärsmässigt fokus. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt har en egen stark drivkraft i det dagliga arbetet. Vi söker dig som har ett genuint intresse av andra människor samt är duktig på att etablera nya samt vårda befintliga kundrelationer. Du är säljinriktad, teamorienterad, prestigelös, engagerad, har framåtanda och en god samarbetsförmåga. Din vardag kommer att präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta snabba och rätta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Meriterande om du jobbat med Intelliplan som verktyg. Likaså om du har ett uppbyggt nätverk av kunder och konsulter. Vi kommer i den här rekryteringen lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstider och övriga villkor

Vad erbjuder vi?
Vi tillämpar 6 månaders provanställning för att sedan gå över till en tillsvidareanställning.
Marknadsmässig lön.

Ansökan

Skicka in ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Du ansöker på vår hemsida www.tranpenad.se
Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Daniel Lennartsson, 076-867 45 80
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad AB