Tranpenad Bemanning · Publicerad 12 dec

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Halmstad och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en Spolbilsoperatör för jobb i Göteborgsområdet. Du kommer till ett marknadsledande företag här i Göteborg.
Kunden är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Dem hjälper företag och privatpersoner med allt från slamsugning och högtrycksspolning till torrsugning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall.

Din profil

Vi söker dig som är teknisk intresserad, händig och en problemlösare. Du kommer jobba ute hos kund och därför kommer service och trevligt bemötande vara en viktig del.
Du måste ha C-kort, YKB och ADR, Säkerhet på väg är också meriterande.

Arbetstider och övriga villkor

Dagtid 7-16
Övertid och helgjobb kan förekomma.
Lön enligt kollektivavtal

Ansökan

Sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.tranpenad.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport