Tranpenad Konsulting · Publicerad 13 dec

Om oss

Bengt Dahlgren är ett av Sveriges största konsultföretag inom Installation, Bygg&Fastighet, Energi&Miljö och Brand&Risk. Att ta till vara de traditionella kunskaperna inom bygg och förvaltning och kombinera dem med nytänkande ser vi som vår styrka, nu och i framtiden. Vi är marknadsledande inom Göteborgs regionen och växer konstant, därav söker vi nu fler duktiga och härliga medarbetare till vår avdelning inom Brand & Risk.

Om tjänsten

Du har en kompetens vi saknar, men välkomnar!

Vi söker byggingenjörer eller motsvarande med några års erfarenhet från projektering inom byggbranschen, tex: konstruktion, arkitektur, VVS, El eller liknande. Du kan även komma från entreprenörs sidan som t.ex. platschef, arbetsledare eller motsvarande. Vi riktar oss till dig som vill utvecklas inom brandprojektering och har ett intresse för brandskydd. Du kanske vill ta en ny väg i din karriär, men samtidigt få användning av dina tidigare kunskaper - de kommer väl till pass här hos oss. Vi hjälper dig att applicera tidigare kunskap i Bengt Dahlgrens organisation, på så sätt kommer du att formas till en unik brandkonsult som vi kommer få stor nytta av i många av våra befintliga och framtida projekt.

Vi söker fyra stycken nya kollegor till vår verksamhet Brand&Risk. Inom Brand&Risk är vi ca 100 medarbetare på totalt 9 olika orter med många års samlad brandingenjörskompetens och därtill kunskaperna från våra erfarna sprinkleringenjörer. Vi är ofta med i de stora, uppmärksammade, komplexa uppdragen som kräver både nya friska idéer och kompetenta specialister. Vi erbjuder utmaningarna som får dig att växa! Du har stor möjlighet att påverka utvecklingen både för dig själv och företaget. Du som själv kan och vill bidra med din kompetens är mycket välkommen att söka.

Självklart vill vi att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ i både teknisk och personlig utveckling. Vårt fokus på nöjda medarbetare har gjort att vi i förra året blev utsedda till den bästa arbetsgivaren bland teknikkonsulter - bland samtliga arbetsgivare i hela Sverige kom vi på en tredjeplats!

Din profil

Som person är du engagerad, nyfiken och driven. Du är praktiskt lagd, serviceminded, strukturerad och har en förmåga att förstå logiska sammanhang. Att vara lyhördhet och lösningsorienterad gentemot kund och kollegor är en nyckel till framgång. Akademisk bakgrund är till stor fördel.

Om du känner igen dig i ovan beskrivning så vill vi gärna att du blir en i gänget hos oss på Bengt Dahlgren!

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Göteborg
Lön: Marknadsmässig

Ansökan

Intervjuer sker löpande, välkommen att registrera din ansökan med CV redan nu.
För information om tjänsten välkommen att kontakta fredrik.tanfara@tranpenad.se
För mer information om företaget välkommen att besöka oss på www.bengtdahlgren.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Tranpenad konsulting

Inga fler jobb från Tranpenad Konsulting tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga