Tranpenad Konsulting · Publicerad 19 aug

Om oss

Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en utmanande och utvecklande roll på ett företag i ett positivt och drivet team. Du kommer att arbeta i företagets fräscha lokaler i Gårda i Göteborg.

Du arbetar i företagets kundtjänstteam och kommer ta emot inkommande samtal från kunder och på bästa sätt besvara deras frågor. Du kommer använda telefon och dator som verktyg. Störst fokus ligger på att svara effektiv och ge kunden bästa bemötande och service. Det är också viktigt att ha säljfokus i samtalet och tänka på merförsäljningen av företagets tjänster.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och som genom din ödmjukhet och lyhördhet för varje specifikt behov alltid ser till kundens bästa. Du är förstås driven, ambitiös och gillar att arbeta mot högt uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med att jobba strukturerat och effektivt i en förändering vardag.

Oavsett tidigare erfarenhet är det personlighet och vilja att lyckas som avgör om du är rätt för tjänsten. Det är dock meriterande om du tidigare arbetat med service eller haft annan kundkontakt via telefon, mail eller face to face.

Arbetstider och övriga villkor

Placering: Göteborg, Gårda
Lön: Fast lön + provision
Omfattning: Heltid - dagtid, tiderna kan variera mellan 07:45 - 20:00.
Start: Oktober

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice

Inga fler jobb från Tranpenad Konsulting tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga