Tranpenad · Publicerad 13 feb

Om oss

Vi växer kraftigt och söker nu en ny kollega till vårt ekonomiteam på vårt huvudkontor i Mölndal.

Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder bemanning och entreprenadlösningar inom lager, logistik och industri. Vi levererar idag främst våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Jönköping, Trollhättan och Helsingborg och som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande självständigt arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.

Om tjänsten

Tjänsten rapporterar till vår CFO och ingår i vårt team på HQ som arbetar med våra affärssystem och ekonomi.

Som controller hos oss ansvarar du främst för att ta fram och följa upp nyckeltal och sammanställa finansiella rapporter. Controller analyserar prognoser och avvikelser åt CFO och VD samt stöttar våra kontorschefer med medverkan i kalkylering inför nya affärer. I tjänsten hjälper du även till med bolagets fakturering och med övriga uppgifter som förekommer på avdelningen.

Din profil

För att passa i rollen som controller är du kommersiellt driven, strukturerad och van att agera som bollplank mot beslutsfattare. Vi söker dig som har ekonomiutbildning med gedigen erfarenhet av redovisning och allmänt ekonomiarbete gärna inom bemanningsbranschen. Du kan tidigt se samband ur stora flöden av data och du behärskar Excel utmärkt.
Du är van att arbeta självständigt och gillar att ge service. I rollen kommer du att vara en central del i att utveckla lönsamheten vilket ställer krav på din analysförmåga och helhetstänk. Meriterande är om du har erfarenhet av bokslutsarbete och har arbetat i affärssystemet Intelliplan.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid - kontorstider

Lön: Marknadsmässig enligt kollektivavtal

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av CFO Jan Hagström på 070-420 25 30
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller