Tuve Bygg AB · Publicerad 23 juni 2020

Tuve Bygg AB söker en kvalificerad löneadministratör. Är du en ambitiös och utvecklingsorienterad löneadministratör som är redo för ett nytt och spännande uppdrag, då kan detta vara en möjlighet för dig! Uppdraget startar den 1/10 och är tänkt att pågå fram till februari 2021.

Tuve Bygg har sedan starten 1979 verkat och växt i Göteborgsregionen, och sedan 2016 arbetar de både i Göteborgs- och Stockholmsregionerna med olika typer av byggprojekt och uppdragsgivare.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för lönehanteringen för ca 200 medarbetare inom Tuve Byggs koncern. Lönearbetet görs i Flex Lön, Agresso och Flex HRM.

Som löneadministratör kommer du att arbeta brett inom hela löneområdet och med hela löneprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att tolka kollektivavtal, hantera avvikelser, tidrapporter, ackord, eventuellt lönerevision, skapa underlag till bokföring, pensioner och försäkringar, statistik, kontrolluppgifter, utlägg och reseräkningar samt framtagande av arbetsgivarintyg. Du kommer att ha daglig kontakt med medarbetare och chefer ute i organisationen.

Din profil
Du har arbetat i några år med bred löneadministration. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god vana av att arbeta i lönesystem, företrädesvis Flex Lön och Flex HRM. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, annars ser vi gärna att du har erfarenhet av att tolka kollektivavtal.

Du som person
För att lyckas i rollen som löneadministratör på Tuve Bygg AB har du förmågan att se helheter och samband. Du är en initiativtagare som även ser till att saker och ting görs. Du är självständig i din roll som löneadministratör samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga med såväl ditt team som övrig organisation.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Anette Hartlin på 073-521 65 04, anette.hartlin@wise.se. Under semesternperioden så kommer återkoppling att ges under v 34.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga