Uddevalla Energi AB · Publicerad 22 juni 2020

Uddevalla Energi söker en instrument-/eltekniker
Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. Vi söker nu en instrument-/eltekniker som vill jobba för en hållbar framtid i Uddevalla. Du kommer att ingå i organisationen som ansvarar för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar. Vår basanläggning är ett avfallseldat kraftvärmeverk på 42 MW. Senaste tillskottet till produktionen är en pelletsfabrik där vi på ett resurssmart sätt tar till vara på restvärme sommartid.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara
  • Drift och underhåll av anläggningars el-, styr- och reglersystem
  • Kontrollera anläggningar fortlöpande
  • Upptäcka avvikelser
  • Felsökning samt reparationer
  • Funktionskontroll
  • Driftoptimering
Utöver ordinarie arbetsuppgifter ska du vara beredd att delta i övriga förekommande arbeten samt framöver även ingå i beredskapsorganisationen.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknikarbete, en drivkraft att arbeta inom detta område samt en vilja att förbättra och hålla dig uppdaterad inom teknikens värld. Du har förmågan att se samband och förbättringsmöjligheter i arbetet. Du är strukturerad och en god lagspelare. För att lyckas i rollen har du erfarenhet från liknande arbete. Vi ser gärna att du har instrumentteknisk/driftteknisk utbildning eller motsvarande. Arbetet kräver B-körkort. Det är meriterande att ha erfarenhet från arbete med styr- och PLC-system inom kraftvärmeverk eller processindustri, elbehörighet.

Vid interna/externa kontakter ska du kunna uttrycka dig väl, på svenska och engelska.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder.

Övrigt: Företaget fokuserar på hälsofrämjande åtgärder varför vi i första hand anställer icke rökare.

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar: Mer information om företaget finner du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta underhållschef Michael Johansson 0522-58 09 41 eller instrumentingenjör Martin Niklasson 0522-58 09 45. Facklig representant Vision, Thomas Georgiou, 0522-58 08 99.

Ansökan: Sista ansökningsdag 16 september . Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor kontakta Ellinor Forsberg, personalchef, 0522-58 07 26.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga